Česti nagon za stolicom
Česti nagon za stolicom
Imam jedan problem, naime prvo ću uzrok da saopštim, ali moram biti iskren.Bio sam prošli petak sa nekim drugovima, imali smo roštiljanje, onda kad smo malo popili,naravno ide zezanje, međutim ovaj jedan moj drug je pretjerao, naime kako smo se prskali crijevom, čak u tom valjanju po travi mi je zabio crijevo sa mlazom u čmar, ali sam ga odmah izvadio,pretjerao je šta ću, pijana budala, sa mnom su završili po pitanju te momačke zajebancije, to me je zaboljelo strašno, nisam mogao da sjednem od bolova.Istu noć mi je polni organ natekao vjerujte, kao i mošnje, stavljao sam obloge i do ujutru mi je splasnulo, ali je bilo strašno modro sve.Ok, to je prošlo, pio sam uvin čaj, sad je to ok sve i ne boli me.Vjerovatno je to prehlada prouzrokovala sve, a i možda voda ušla u te kanale kroz anus, ko zna.Sad mi je i bol oko čmara prošao,ne boli me zadnjica kad se nakašljem kao prethodnih dana, trčim normalno i bavim se sportom, e jedino ova dva dana imam kako da kažem stalni osjećaj kao pritiska na čmar, kao nagon za pražnjenjem, češću malo stolicu, jedno 4-5 puta na dan, stolica je normalne boje, nije proliv, nema krvi, ima malo sluzi providne, ne boli me ništa što se tiče stomaka,nema temperature nikad nisam ni bio bolestan, nalazi vazda dobri, čak metabolizam imam odličan, redovne stolice itd, e sad molio bih nekoga doktora da mi kaže da li je to posljedica možda ove moje priče što sam ispričao, da li to prehlada i ta voda prouzrokovala, možda to iziritiralo debelo crijevo, čista povreda itd itd....da li je ozbiljno i koliko će me to držati.Pozdrav i molim za odgovor, hvala.