lečena helikobakterija, kiselina, beo jezik, krv u stolici

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
brankaj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 28, 2015 11:02 am

lečena helikobakterija, kiselina, beo jezik, krv u stolici

Post od brankaj »

Pre tri meseca imala mučninu i bol u rebrima. Lečena od helikobakterije (potvrđene nalazom krvi) sa dva antibiotika i nolpazom 12 dana, pila kontrolok mesec dana nakon toga. Nakon dva dana terapije mučnina i bol u rebrima nestali. U toku pijenja kontroloka javljali se kiselkast ponekad gorkast ukus u ustima koji su trajali po ceo dan i beo jezik. Radila bris na candidu i negativan je. Pre 6 dana prestala sa pijenjem kontroloka a od pre tri dana vidim krv pomešanu sa sluzi po stolici. Čekam stolicu bez vidljivih tragova krvi da se proveri okultno krvarenje. Kiselkast ukus i povremeno peckanje po jeziku imam i dalje. Nalaz osnovne krvne slike od juče je relativno dobar, gvožđe je 24, sedimentacija 19 (imam 40 god). Dok čekam nalaz na okultno krvarenje i pregled kod gastroenterologa sa tim nalazom tražim mišljenje šta bih još mogla da uradim do tad. Ishranu sam menjala ali ne koliko bi možda trebalo, za sad izbegavam ljuto, začinjeno, masno, barim hranu i koristim maslinovo ulje umesto običnog, mesim crni hleb sa semenkama.

Značilo bi mi, ukoliko neko ima mišljenje i iskustvo:

Da li beo jezik i peckanje mogu biti od kiseline u ustima i da li može postojati kandida iako bris nije pokazao?

S obzirom da mi je dr pregledom utvrđeni unutrašnji hemoroidi da li krv sa sluzi može biti od njih, s obzirom da se ponavlja nekoliko dana?

Da li je moguće da heliko bakterija nije izlečena i da pravi ove probleme i na koji način sama privatno mogu da proverim da li je još imam?

Kako još prirodnim putem da pomognem sebi u rešavanju svega ovoga i da li bih još nekim nalazima mogla da se približim rešavanju problema? (U januaru zbog drugih problema rađeni širi nalazi-alt, ast, elektro i imuno foreza, gama...i bili su ok)

Eto...hvala unapred.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: lečena helikobakterija, kiselina, beo jezik, krv u stolici

Post od aaaca »

Мало си закаснила за природни пут лечења. Јаким антибиотицима си упропастила организам и сада ће ти бити потребно бар годину дана да се повратиш.

Слуз у столици је знак упале, пецкање у устима може да буде од кандиде...

Мораш да пијеш пробиотике наредних годину дана. Мислим да је најбоља комбинација Мултилака и "Натрол" Ацидофилуса.

Било би веома пожељно да алкализујеш организам. Погледај шта сам писао на мом сајту www. aca. rs у Савети, Здравље па појединачно по текстовима (Желудац, Кандида итд.).
brankaj
Novi član
Novi član

Post od brankaj »

Nemam kandidu.
brankaj
Novi član
Novi član

Post od brankaj »

A za prirodu nikad nije kasno:-)
brankaj
Novi član
Novi član

Post od brankaj »

Jeste li vi doktor ili govorite iz iskustva?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Што се тиче природе рекао сам да си мало закаснила. А везано за мене, можеш да погледаш на мом сајту www. aca. rs.
brankaj
Novi član
Novi član

Post od brankaj »

Ja sam postavila pitanje i tražim odgovore sa pokrićem, nisam došla ovde da zavirujem po nečijim sajtovima. Ako niste stručni i nemate slično iskustvo ne razumem šta hoćete.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Одговор на твоје питање се налази на мом сајту па сам те због тога тамо упутио - да се не бих овде понављао. Иначе сајт сам направио да бих помогао људима, а због тог разлога сам и на форуму. Свакако није логично да више желим да ти помогнем него ти сама себи.
Odgovori