Smola drveta Croton lechleri, zvana Sangre de drago („Zmajeva krv“), ima izuzetna antibakterijska, antivirusna i antioksidacijska svojstva. Namijenjena je unutarnjem i vanjskom korištenju.
ima izuzetna antibakterijska, antivirusna i antioksidacijska svojstva (adenovirus, retrovirus, hepatitis A i B)
vrlo učinkovit u zaustavljanju krvarenja i zacjeljivanju rana (hemoroidi, paradentoza)
ublažava tegobe uslijed čira na želucu, proljeva, crijevnih infekcija
pomaže kod herpesa, afti, čireva, upala, posebno usne šupljine i grkljana
dodaje energiju prilikom umora, stresa i iscrpljenosti
Sastav: 100% prirodna smola drveta Croton lechleri. Bez konzervansa.
Drags Imun prvenstveno djeluje na energetske meridijane slezene, želuca, trostrukog grijača, tankog i debelog crijeva.
Znanstveno je dokazano da gusta smola drveta Croton lechleri ima jako antibakterijsko, antivirusno i antioksidacijsko djelovanje. Ona drži čvrstu poziciju u tradicionalnoj medicini Latinske Amerike. Smola sadrži veliku količinu antioksidanata (proantocijanidini), alkaloid zvani taspin, tanin, te druge tvari odgovorne za izuzetnu učinkovitost protiv upala, prilikom zacjeljivanja rana, kao i protiv tumora. Učinkovito zaustavlja krvarenja, ubrzava zacjeljivanje rana i brani ih od infekcija. Smola se vrlo brzo suši čime stvara drugi zaštitni sloj. Osim vanjske upotrebe, može se koristiti oralno, rektalno i vaginalno (kupke prije poroda i zaustavljanje krvarenja nakon poroda).
U narodnoj medicini se često koristi kod crijevnih viroza, crijevne groznice, želučanih čireva, hemeroida. Detoksicira crijeva, utječe na razne uzroke proljeva (Enterobacter, Salmonella, nakon putovanja) i nadutosti. Primjenjiv je kod kožnih poteškoća i uboda od insekata. Drags Imun također utječe na respiracijska oboljenja uzrokovana virusom gripe, adenovirusom, retrovirusom i virusom parainfluence, snižava temperaturu, blagonaklono djeluje na hepatitis A i B, zarastanje herpesa, te kod oboljenja uzrokovanih citomegalovirusom (infekcijska mononukleoza).
Smola je iskoristiva kao dopuna liječenju želučanih čireva, Crohnove bolesti i ulceroznog kolitisa, u kojih je izražen njen protuupalni učinak. Pospješuje rad slezene, gušterače i štitne žlijezde, te jača obrambena svojstva organizma. Čisti krv, aktivira koštanu srž i blagonaklono utječe na regeneraciju krvnih stanica prilikom anemije i leukemije. Poboljšava kvalitetu kosti i zglobova (artroza, artritis). Može se koristiti prilikom parodontoze, krvarenja desni, kod pojačane kvarljivosti zubiju i nakon njihove ekstrakcije. Štiti središnji živčani sustav, djeluje blagonaklono na multiplu sklerozu i Parkinsonovu bolest. Dodaje energiju prilikom umora i iscrpljenosti, te ima značajan učinak protiv stresa. Djeluje citostatički.
Potvrda kvalitete:
U proizvodnji Drags Imuna se koristilo ekološki uzgojeno drvo Croton lechleri što potvrđuje certifikat latinoameričke podružnice švicarskog instituta – IMO Control Latinoamerica iz 2010. godine.
Preporučeno doziranje:
Za unutarnju uporabu: do 10 kapi 1 do 3 puta na dan, nakon jela.
Popijte s vodom. Povisite unos tekućine.
Kod akutnih problema: 7 kapi 3 puta na dan.
Kod kroničnih problema: 3 kapi 3 puta na dan.
U slučaju paradentoze nakapajte na zubnu četkicu.
Za vanjsku uporabu: aplicirajte izravno na ranu.
Ne preporučuje se koristiti zajedno s lijekovima koji utječu na djelovanje imunosnog sustava.
Pažljivo protresti – jako se pjeni.
S obzirom na prirodno podrijetlo proizvoda moguće je stvaranje gustog sedimenta koji nije štetan.
Precizno doziranje konzultirajte sa svojim ljekarnikom ili terapeutom.
Ovaj proizvod odobren je kao dodatak prehrani. Nije lijek i ne zamjenjuje medicinsku terapiju koju je propisao liječnik.
Pošto bolujem od Kronove bolesti ja sam poručila ove kapi ..i htela sam da podelim i sa vama lekovita svojstva ovog prirodnog leka...
Ako neko već koristi ove kapi rado bi čula mišljenje..ja sam sad krenula nedelju dana da ih koristim..naravno uz terapiju koju imam inače.