molio bih da mi neko stručan odgovori na moje sledeće pitanje, ili neko ko ima slično iskustvo. imam 36 godina, a već od svoje 20-te godine u
stolici onako u dužim ili kraćim vremenskim intervalima mesečno ili kraće,na kraju primetim krv svetlo crvene boje. poslednjih nekoliko godina imam naročito na početku otežano pražnjenje iako stolica nemora biti tvrda, ono što me posebno zabrinjava je to da nikad nije formirana(kobasičastog izgleda), i uvek imam utisak da nisam dovoljno ispražnjen.
ne osećam nikakav bol pri pražnjenju,i ne primećujem neke druge probleme, krv mi se obično pojavi nakon masne hrane ili ako sam preterao u piću.
čitajući o simptomima tumora debelog creva , opasno sam se zabrinuo,
sinoć sam popio i bensedin da bih zaspao, dali i usled unutrašnjih šuljeva stolica može biti uska i dali su simptomi sl. sa nojgorim.
dok ne izvršim preglede molio bih vas da mi kažete vaše mišljenje.
unapred zahvalan .
doktore u panici sam
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Potpuno isti simptomi pre par godina i sve se zavrshilo na tome da su u pitanju hemoroidi i promena rezima ishrane, vishe kretanja i technosti i posle nije bilo nikakvih problema.
Nisu svi simptomi odmah znak da neko ima rak, ne znam zashto odmah mislite na to?
I zashto ranije niste potrazili pomoc? 16 godina imate takve simptome...
U svakom sluchaju otidjite kod dr!
Nisu svi simptomi odmah znak da neko ima rak, ne znam zashto odmah mislite na to?
I zashto ranije niste potrazili pomoc? 16 godina imate takve simptome...
U svakom sluchaju otidjite kod dr!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.