Dijareja

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Dekybg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 06, 2011 6:07 pm

Dijareja

Post od Dekybg »

Pozdrav!
Treba mi neki savet, ukoliko je neko imao slican problem, naime, proslu subotu popodne sam osetio jak umor i pospanost i planirao sam da odspavam jer mi to uvek pomaze kad se tako osecam ali sam imao neke neodlozne obaveze pa nisam mogao. Sutradan je bilo malo bolje medjutim uvece mi je skocila temperatura i trajala je jedan dan. nakon toga od utorka imam problem sa prolivom, u pocetku se javljao posle jela u malim kolicinama, a kasnije na 2, 3h , isto u malim kolicinama. Napominjem da je mala verovatnoca da sam se otrovao hranom, jer sam jeo na istim mestima i iste stvari sa jos par ljudi , a sa njima je sve ok, i ni jedan put nisam povracao niti osecao mucninu.
Trenutno nemam temepraturu, ne osecam bolove u stomaku osim blage nadutosti jer sam uzeo loperamid pa me je izgleda zatvorio. Da li je ovo obican nazeb s obizorm na ovo naglo zahladjenje ili je mozda ipak neka infekcija? Hvala na odgovorima
Odgovori