Dijareja

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
gedora
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 08, 2010 12:10 am

Dijareja

Post od gedora »

Pozdrav
Imam problem sa dijarejom,vec 3 dana na svakih sat-dva ,osecam se dobro ,nemam bolova u stomaku. Inace mene je ovo malo zabrinulo jer nikad mi se nije desavalo da imam dijareju duze od jednog dana maksimalno.Da li je to neki ozbiljniji poremecaj ? Hvala unapred :)
quincekap
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 12:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Dijareja

Post od quincekap »

Mozda je neki stomacni virus,ali za svaki slucaj ako se nastavi daj prvo stolicu na analizu.Koprokultura (analiza stolice na bakterije i Kandidu).Uzimaj probiotike.Jel imas grceve u stomaku?
Sta si jela? Jel si koristila neke antibiotike u skorasnje vreme?
gedora
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 08, 2010 12:10 am

Post od gedora »

heheh ja sam musko , nisam jela :D inace proslo me je. Koristio sam narodni lek , uzeo koru od nara (velicine kasike) i skuvao kao caj,popio to i posle veceraso supicu iz kesice i proslo me je :) Hvala na odgovoru u svakom slucaju! :)
quincekap
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 12:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od quincekap »

Izvini,postoji mnogo znacenja za rec Gedora.Nije mi palo na pamet da je mozda u pitanju kljuc ili mozda nesto drugo.....
Vazno je da je dijareja prestala ! Sigurno si nesto pojeo ili je bio neki stomacni virus.
Odgovori