Dali je u pitanju rak debelog creva ili sta-pomoc

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Emiz
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 1:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Dali je u pitanju rak debelog creva ili sta-pomoc

Post od Emiz »

Molim vas pomozite mi strasno sam zabrinuta-vec skoro tri meseca imam bol na levoj strani stomaka i dijareu koja isto tako traje traje oko 3 meseca, ovu bol na levoj strani imam vec nekoliko godina al nije konstantna vec tako nekad me uhvati, ali poslednja tri meseca se pogorsala situacija. Uradila sam gastroskopiju i nlaz je bio da imam upalu zeluca i Helicobacter pylory, pa mi je doktor reako da odem i na kolonoskopiji. Mene jato starh da to urad od toga sta ce mi rec bojim se najgoreg.
Sta znaci ta bol na levoj strani, sta moze da bude? Dali je neko imao slican problem? Dali moze da bude upala debelog creva ije nesto gore? Molim vas pomozite?
Pomozite kome je potrebno
HJV
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 17, 2006 12:08 am

Post od HJV »

nemojte paničiti i razmišljati :˝šta bi bilo kad bi....˝ (ako bi ljudi razmišljali o sobraćajki nikad niko ne bi seo u kola :wink: ) odradite kolonoskopiju (radi se i u opštoj anastezi za šat sa plaća) pa kad dobijete nalaz napišite o čemu se radi i neko od lekara na forumu sigurno će vam dati koristan savet.Sretno.
Odgovori