Poslušao sam savete nekih od vas i otišao ponovo na gastroskopiju.Tamo nije nadjeno ništa što bi predstavljalo problem ili uzrok mojom bolovima.
Često me u polsednje vreme muče ti tupi bolovi u donjem delu stomaka,kao da osećam pritisak na bešiku.Organizam odbija neke stvari koje sam do sada koristio : kafa,cigarete,coca-cola,previše hladni napici.Što se ishrane tiče sve je ok.Jedem normalno sem što kao što sam pre pričao problem je taj doručak.Šta god da ujutru stavim u usta prodje sa tegobama.Povremeno je sve praćeno i mučninom.
Malopre sam nesvesno popio gutljaj coca-cole i odmah me oblio znoj i obuzela fizička malaksalost.Naravno,bol u stomaku je bio kratkog maha.
Da napomenem,stolicu imam vrlo retko s obzirom na raniji period.Vrlo je nestabilna.
Kada sam se vratio lekaru opšte prakse samo mi je rekla da povedem računa o ishrani s obzirom da sam gojazan.Prepisala mi je Probiotic.Kaže da ako budem imao učetali proliv onda cu morati dati feces na analizu.
Šta da radim?Šta vi mislite o ovome?
Moja koleginica je imala iste probleme i rešila ih je tako što je pila Klometol.
Dakle sta sad?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 8:29 pm