Cudna stolica

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
bebica888
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 01, 2014 11:36 am

Cudna stolica

Post od bebica888 »

Naime pre par dana radjena mi je kolonoskopija, gde je utvrdjeno da imam pseudome. kolitis.. Nakon toga pregleda,kad sam otisla na wc,dobila sam krvarenje, bila je u pitanju sveza krv..ali u njoj sam jos nasla nesto ljigavo, crno kao katran.. Posle toga sam dobila orvazil, pentasu i krvarenje je stalo... Stolica je posle toga bila normalne boje bez krvi,sa belim tackicama od leka..ali ono sto me zabrinulo, jeste to ga vec par dana u stolici imam skroz crne tackice, tj. sad te bele tackice od leka su skroz crne? Da li to znaci krvarenje iz zeludca ili nekih od organa? Uzgred ostali simptomi su mi blaga bol u zeludcu,gdje se nekad poveca nakon jela,odma osecam sitost,imam podrigivanje gorusicu, ponekad mucninu... Uzgred imam 24 godine.. Radila sam i CT. ali jos nisam dobila rezultat.. Da li se sa njim moze utvrditi ako imam neki cir?
Odgovori