Cudan osjecaj u donjem dijelu stomaka

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
zoks79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 28, 2012 7:36 pm

Cudan osjecaj u donjem dijelu stomaka

Post od zoks79 »

E ovako.
Imao sam redovnu stolicu, jednom dnevno, ujutro i nikakvih problema.
Jedan dan sam, tokom dana,iako sam imao stolicu redovno i ujutro, dobio jak nagon da idem u wc. Mislio sam da je proliv, ali je bilo uobicajeno.

Krenuo je tad neki neodredjen bol i nelagodu u predjelu od donjeg stomaka do trticne kosti. Uvece sam imao opet jak nagon da idem u WC.
Nije bilo nista ali sam imao nagon kao da cu sve istisnuti iz sebe koliko sam se grcio.
Osjecaj je bio jako cudan, uzasna i neodredjena nelagoda.

Nakon toga nisam imao takvih vise situacija, ali mi je nelagoda i povremena bol ostala.

Stolica je regularna, jedino sto nekako kao da se ne ispraznim dovoljno ujutro, kako sam navikao, neko moram jos jednom uvece.

Neko kaze da su hemoroidi, neko prostata itd.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Cudan osjecaj u donjem dijelu stomaka

Post od aa_aca »

Ако немаш никаквих додатних проблема, можда је најбоље да одеш на ирисдијагностику или ЕПТА систем анализе стања организма. Можеш да пробаш са неким пробиотиком да средиш евентуално поремећену флору у цревима.
swrza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2013 7:46 pm

Re: Cudan osjecaj u donjem dijelu stomaka

Post od swrza »

I ja imam isti,bas isti problem,isto taj nelagodan osecaj od trticne kosti,ma sve,mozda je i kandida u crevima,posto sam u inostranstvu tek krajem meseca trba da idem da proverim,ali je ovaj osecaj iritirajuci.
Odgovori