A i stomak mi je uglavnom nadut, iako sam ranije isao u teretanu pa imam solidne trbusnjake, koji se vise ne vide, vec se vidi samo balon

Inace, ovo stanje se uglavnom pojavi uvece kad legnem da spavam, ili me probudi pritisak u 5 ujutro, i onda moram da se isprvim da bi si iole olaksao situaciju..
Ranije kad sam imao te iste probleme, (doduse manje intezivne,koji su nestali neprimetno, i to mislim na moru, a nemam pojma kada i zasto su se vratili) isao sam na VMA i u privatne klinike. Na VMA me je Dr. samo lupkao prstima po stomaku i rekao, imas gasove.. E, sad, zasto, to nije bitno i nije mi nalozio nikakva ispitivanja, samo da pijem gasvan koji ne pomaze nista..
Zatim sam na privatnoj klinici popio neku "radioaktivnu" tecnost pa me vrtio na nekoj spravi, i isto skener rekao da imam gasove, i da mi je 12opalacno crevo malo povijeno, verovatno od rada za kompjuterom... Znaci, ista dijagnoza, i isti lek mi dali, ali uzrok niko od njih nije ni pokusao da pretpostavi..
Jel moguce da je tu u stvari nesto drugo a ne obicni gasovi kao sto oni misle, jer ja pritisak uvek osecam u predelu dijafragme..
Imam 25 godina, musko(pa ne verujem da je zuc jer su te iste simptome imali moja majka, baba...)