Crvena linija

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Crvena linija

Post od Mrs_Parker »

Mozda nije bitno, mozda nije mesto za ovo pitanje ali da probam...
Vec dve godine imam crvenu liniju na gorenjem delu stomaka koja ide skoro celom sirinom stomaka i bliza je rebrima no pupku. Nekada je samo crvena nekada crveno modricasta. Nije kozna promena. Od kako se pojavila imam i neprijatne senzacije duz celog gornjeg dela stomaka a proteze se i ispod rebara. Neprijatnosti su u vidu tupog bola i stezanja tj. grcenja i javljaju se samo kada lezim i nisu povezane sa uzimanjem hrane.
Osim sto ne izgleda lepo ta linija, kao da mi je oziljak od operacije, da li ona moze biti simptom ili pokazatelj necega?
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Niko.... :o
medi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 9:44 pm

Post od medi »

Hm moze biti strija. Moj muz ima takve linije na stomaku (strije) ali nema nikakve senzacije ili bolove.
Zbog neprijatnosti koje osecate bi ipak trebali da odete kod lekara.
The person who says it cannot be done should not interrupt the person doing it.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

ako je linija takva da izgleda kao sveza kozica, kao da je pocepana koza onda je to definitivno strija nastala naglim rastom i povecanjem povrshine koze u tom delu!

zna da se javi kada krene agresivno da se vezba ili trenira neki sport!

probajte da je mazete mlekom za telo i da je mastite uvek kremama, mada svaka nastala strija je nastala i to je to :-?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Ovo nije strija, zato sam i postavila pitanje. Nije tu koza ni istanjena ni sveza. Znam kako izgleda strija. Ova linija je kao beleg i menja boje od svetlo crvene do modricasto crvene.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

najbolje da odete kod dermatologa!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori