Mozda nije bitno, mozda nije mesto za ovo pitanje ali da probam...
Vec dve godine imam crvenu liniju na gorenjem delu stomaka koja ide skoro celom sirinom stomaka i bliza je rebrima no pupku. Nekada je samo crvena nekada crveno modricasta. Nije kozna promena. Od kako se pojavila imam i neprijatne senzacije duz celog gornjeg dela stomaka a proteze se i ispod rebara. Neprijatnosti su u vidu tupog bola i stezanja tj. grcenja i javljaju se samo kada lezim i nisu povezane sa uzimanjem hrane.
Osim sto ne izgleda lepo ta linija, kao da mi je oziljak od operacije, da li ona moze biti simptom ili pokazatelj necega?
Crvena linija
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
-
- Aktivan član
- Kontakt:
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
ako je linija takva da izgleda kao sveza kozica, kao da je pocepana koza onda je to definitivno strija nastala naglim rastom i povecanjem povrshine koze u tom delu!
zna da se javi kada krene agresivno da se vezba ili trenira neki sport!
probajte da je mazete mlekom za telo i da je mastite uvek kremama, mada svaka nastala strija je nastala i to je to
zna da se javi kada krene agresivno da se vezba ili trenira neki sport!
probajte da je mazete mlekom za telo i da je mastite uvek kremama, mada svaka nastala strija je nastala i to je to

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Aktivan član
- Kontakt: