Crne tacke u stolici

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
dusanabdd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 19, 2018 11:12 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Crne tacke u stolici

Post od dusanabdd »

Pozdrav,

pre malo vise od dve nedelje sam imao neki stomacni virus (temperatura 37.2-37.5 stalni bolovi u stomaku ispod pupka) i konstantan osecaj nadutosti(nisam imao dijareju vec veoma cvrstu stolicu) i javljala mi se nelagodnost prilikom sedenja. Lekari mi nista nisu dali od lekova,bol u stomaku je prosao nakon nekih nedelju dana kao i temperatura nakon promene ishranu.

Promena ishrane: dorucak ovsene pahuljice neka vocka,uzina neko voce nar pomorandza jabuka,rucak pilece belo meso ili riba i neko povrce i supa,popodne neko voce i eventualno bele semenke uvece i tako jedem vec neko vreme,od tada su mi se pojavile crne tacke u stolici, dijareju nemam,al stolica nije cvrsta, izbacivanje stolice je praceno manjim bolom ili pre nekom nelagodnosti..

Takodje ne znam koliko moze da ima veze sa ovim ali dijagnostikovana mi je diskus hernija l4-l5 i l5-s1 (imam 25 godina,visina 190 115kg)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Crne tacke u stolici

Post od aaaca »

Црне тачкице вероватно од хране.
Odgovori