crne tacke u stolici
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 12, 2016 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: crne tacke u stolici
A i nema krvi tako da ipak verovatno nije.
-
- Novi član
ne znam da li su one crne tackice koje se pojavljuju krv ili nesto drugo, s obrziorm da se pojavljuju samo povremeno, evo npr danas su se pojavile dve male crne tackice malo vece od zrna peska a pre toga ih nije bilo nedelju i po
-
- Novi član
Evo prošlo je neko vreme od mog zadnjeg posta. Stanje je manje više ostalo isto uz povremene crne tačkice u stolici, određena i povremena naprezanja prilikom nužde, osećajem neispraznjenosti nakon iste koji se takodje dešava samo s vremena na vreme kao i odredjene i blage bolove u pojedinim delovima stomaka. Stolica je redovna 1-2 dnevno, u suštini nemam nekih promena u praznjenju, uglavnom je mekana ili malo tvrdja, ponekad kasasta ali vrlo retko. Jedina novina koja se pojavila jeste kao neka mala bela kuglica otprilike veličine graška u stolici, i pored njega jedna ista samo manja. Da li neko ima ideju šta bi to moglo da bude?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Вероватно јаја од неких глиста.
-
- Novi član
Prošlo je nekih mesec dana od mog poslednjeg posta. Situacija je manje više ostala ista, uz odredjene promene. Imam jednu ili dve stolice dnevno, u suštini normalne, nekad malo tvrdje nekad mekše ali ok. Poslednje vreme nije bilo nekih sumnjivih pojava, osim malih crnih tackica koje su skoro i nevidljive golim okom i za koje čisto sumnjam da su znakovi krvi. Osećaj neprijatnog prisustva u rektumu je skoro i nestao, imam ga povremeno. Sada imam redje i ona naprezanja koja su ranije bila češća. Ono što me sad pomalo zaokuplja je kao neki neprijatan osećaj koji se povremeno javlja, traje dva tri dana i prestane, a javlja se najscesce tu negde kod jetre pa se reflektuje i malo ispod nje. Takodje je ponkad prisutan u abdominalnom delu ali u zadnje vreme ga tu nema. Ti nazovi bolovi me prate par meseci, ali nisu intenzivni, samo malo iritiraju. Da li neko ima ideju šta je to? I da li bih trebao da se javim internisti?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Да мање седиш.
-
- Novi član
postovanje, evo posle vise od par nedelja nikakvih sumnjivih pojava u stolici danas mi se nakon jedne prilicno tvrde stolice i naprezanja pojavila jedna mala crvena tackica, krvi verovatno. Ostalo je sve ostalo isto, da l' to moze nesto da znaci? Trebam li da se obratim gastroenterologu?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Јеси ли почео да пијеш више воде и да једеш кувани кукуруз?
-
- Novi član
Kukuruz jedem ponekad a vodu pijem po potrebi
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Од тога нема вајде.
-
- Novi član
Koliko bih trebao da ga jedem?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Треба сам да пронађеш своју дневну дозу. Обично је прегршт куваног кукуруза у зрну сасвим довољна. Не треба превише да га једеш да не би морао чешће у ВЦ. Премало неће имати ефекта.
Око уношење воде прочитај ове моје текстове у темама о води почевши од ове: http://*/index.html?stranica=s ... oda_dilema
Око уношење воде прочитај ове моје текстове у темама о води почевши од ове: http://*/index.html?stranica=s ... oda_dilema
-
- Novi član
postovanje, u poslednje vreme krenuo sam da osecam mucninu koja me prati u zadnjih par dana. Takodje stolica je uza, imam je 1 do 2 puta dnevno uz povremeno naprezanje. Tragovi crnih tacki nisu prisutni, ali se u poslednje vreme pojavljuje crvena krv u izuzetno malim tragovima. Osim bola ispod rebara sa desne strane sada se pojavio blagi bol ispod rebara ali u ledjima. Sad vec postajem zabrinut, mada su sve te pojave nekonkretne i suptilne, nemam neke jake bolove niti velike kolicine krvi, ako je uopste i bude. Verovatno cu kod gastroenterologa ovih dana, ima li neko ideju sta bi to moglo da bude?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Још увек ниси регулисао столицу? Сада си добио хемороиде.
-
- Novi član
kako znas?