controloc tablete
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 8:29 pm
controloc tablete
Zanima me dali neko ima pozitivno iskustvo sa ovim tabletama,ja imam konstantne mucnine vec godinu dana svi nalazi su mi uredni i zato me moja doktorica ne zeli trenutno poslati na gastroskopiju pa mi je propisala controloc tablete da pijem 10 dana pa ako ne pomognu da onda radim gastro.Sad me zanima dal je nekom od vas pomogao controloc,i dal je to samo privremeno rjesenje ili postoji mogucnost za potpuni oporavak.Jos da napomenem da nikako ne povracam,nista me ne boli i ne gubim na kilazi.Jos nikako nisam nasla na forumu nekog sa slicnim problemom da ima samo te mucnine i nista vise.......malo sam i uplasena jer neznam sta mi to toliko pravi probleme
Controloc sam po sebi ne rešava trajno problem, obično se daje u kombinaciji sa Helicocin-om. Ne bih komentarisao ovakav primer exjuvantibus terapije.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 8:29 pm
Hvala vam na odgovoru,al nikako mi nije jasno zasto mi je doktorica onda rekla da ih pijem 10 dana kao navodno da bi mi to trebalo pomoci,a ako ne bude poboljsanja da onda trebam raditi gastroskopiju.Ja cim sam ih pocela koristiti odmah su mi pomogle,tj dok ih pijem dobro mi je a neznam sta ce biti kad prestanem sa terapijom,pa me zanima zasto me nije odmah poslala da uradim gastroskopiju ako te tablete samo privremeno pomazu kao sto vi kazete a i ja sam to predpostavljala
Poštovana....
Kad imate napr. neku upalu....,grip,......dobijete oralno neki antibiotik (dobro:controlok nije antibiotik)pa ako ne pomogne , prepisaće vam napr. injekcije ,.....(jeste shvatili)
Ako ste HP+, opet ima kombinacija lekova koja se prepiše,.....Ako vam je od lekova trenutno bolje onda se smirite i nemojte razmišljati unapred:Šta ako?.....Kad prođe Th javićete se lekaru i on će odrediti dalji tok lečenja.Ako ne verujete lekaru-menjajte ga.A ako baš želite da odradite EGD skopiju - pa nije zabranjeno.Mada dosta pacijenata ima averziju prema sondi,neko je ni ne proguta,.... pa možda zato vaš-a dr nije hteo-la baš odmah preći na invazivne metode.... POZDRAV
Kad imate napr. neku upalu....,grip,......dobijete oralno neki antibiotik (dobro:controlok nije antibiotik)pa ako ne pomogne , prepisaće vam napr. injekcije ,.....(jeste shvatili)

Ako ste HP+, opet ima kombinacija lekova koja se prepiše,.....Ako vam je od lekova trenutno bolje onda se smirite i nemojte razmišljati unapred:Šta ako?.....Kad prođe Th javićete se lekaru i on će odrediti dalji tok lečenja.Ako ne verujete lekaru-menjajte ga.A ako baš želite da odradite EGD skopiju - pa nije zabranjeno.Mada dosta pacijenata ima averziju prema sondi,neko je ni ne proguta,.... pa možda zato vaš-a dr nije hteo-la baš odmah preći na invazivne metode.... POZDRAV