Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.
Ja pijem ovaj controloc evo vec druga nedelja,ujutru i uvece,medjutim ne osecam ni 1% poboljsanje,sve je isto kao sto je bilo,cak mozda i malo losije..
Koliko vremena treba proci do prvih poboljsanja? Da li je ovo mozda znak da bolujem od neceg ozbiljnijeg?
Meni je doktorica koja mi je radila gastroskopiju propisala istu dozu kontorloka kao tebi, jednu tabletu ujutro na prazan stomak, drugu prije vecere. Pitao sam je koliko prije jela moram da popijem tabletu, a ona je rekla da nije toliko bitno i opisala mi slikovito: "popij tabletu, obavi jutarnje rituale - umivanje, itd. i onda doruckuj"...
i sada pijem controloc jednu tabletu ujutro od 20 mg, a pijem je oko pola sata prije jela - dakle prema savjetu doktora.
Pozdrav Taurus, u principu se i pije pola sata prije jela, ali pravilo je na prazan zeludac. A to sto ne osjecas poboljsanje nema veze, samo pij i to najmanje jos mjesec dana, a dobro bi bilo i dva mjeseca. Sve zavisi zbog cega ga pijess, ali u svako slucaju je jako dobar lijek i bice rezultata, a na kraju, za razliku od nekih dr. lijekova, ne moze ti naskoditi, tako da trebas piti.