cjena gastroskopije na VMA
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 8:29 pm
cjena gastroskopije na VMA
Molila bi nekog da mi kaze koliko kosta gastroskopija pod opstom anastezijom na VMA,i jos da naglasim da ja zivim u Banjaluci pa me zanima dal bi me htjeli primiti tamo,cula sam sve pohvale sto se tice toga kako rade ovaj pregled i najsigurnija bi bila da to uradim u BG.I ako mogu od nekog da dobijem broj telefona od te bolnice u slucaju da je moguce otici tamo na pregled.UNAPRED ZAHVALNA
Pozz!
Evo ti link za VMA http://www.vma.mod.gov.yu/
Trenutno im je novi sajt u pripremi ali mozes zakazati pregled na neki od ponudjenih telefona i pitati za cenu gastroskopije, ranije su imali postavljen cenovnik na sajtu.
Evo ti link za VMA http://www.vma.mod.gov.yu/
Trenutno im je novi sajt u pripremi ali mozes zakazati pregled na neki od ponudjenih telefona i pitati za cenu gastroskopije, ranije su imali postavljen cenovnik na sajtu.
- gorangard
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 2:48 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Da bi se uradio na VMA mora prvo da se prođe pregled kod gastroenterologa na VMA pa da on napiše da je potrebna gastroskopija na VMA. Koliko sam shvatio to može da shvati iz priče kada mu kažete šta vas tačno muči ili kroz analize koje ste poneli sa sobom. Najbolje je poneti svu lekarsku dokumentaciju i analize.
Trenutne cene:
Pregled: ................. 1100 Dinara
Gastroskopija: ........ 5000 Dinara
Trenutne cene:
Pregled: ................. 1100 Dinara
Gastroskopija: ........ 5000 Dinara
iako nekad napišem koju na nekim temama, nisam lekar.
- gorangard
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 2:48 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Samo da dodam, bio sam na pregledu na VMA, ljudi su nesvakidašnje prijatni, predusretljivi a nadam se i stručni (dejstvo terapije trebam da očekujem tek za par dana tako da mi još nije bolje) ...
Inače, u Gastroskopiji 6 (tamo sam bio) je bio par ljudi koji su sedeli u čekaonici i rekli mi da se gastroskopija radi samo uz lokalnu anesteziju sprejom ...
Inače, u Gastroskopiji 6 (tamo sam bio) je bio par ljudi koji su sedeli u čekaonici i rekli mi da se gastroskopija radi samo uz lokalnu anesteziju sprejom ...
iako nekad napišem koju na nekim temama, nisam lekar.
Cak i bez anestezije ovo nije toliko strasan pregled. Pre svega ne traje dugo, i samo je vazno da se bukvalno ne otimas i ne pokusavas da izvadis endoskop. Ostalo nista ne zavisi od tebe. Posto sam se naslusala prica onih koji nisu uspeli da prodju ovaj pregled, ja sam se bila uplasila da necu uspeti, ali sam ubrzo shvatila da je uloga pacijenta tu potpuno pasivna i da ne moze da ne uspe ako se pacijent aktivno ne otima.