Sto je najgore od svega toga nakon voznje u autu npr. pola sata,ispod rebara kao da mi se nesto upali,ono osjecam kao toplina i prilicno jak bol.I jos plus ne mogu ni trcati,brze po stepenicama a jos da ne pricam o tome da skacem s neke visine.Jer uvijek me to boli ispod rebara.Na pritisak isto boli me,kad udahnem isto boli,samo sto se nakon voznje to znatno pogorsa pa boli non stop.Nakon nekog vremena kao da se smiri i onda me jedino na pritisak boli i kad jace udahnem.Kao da imam osjecaj da mi se nesto u utrobi znaci izmedju pupka i rebara pomjera.
Kojem god doktoru sam za to rekao,nije mi dao objasnjenje za to.Radio skoro sve nalaze,sve uredu jedino manjka mi zeljezo,i secera u krvi.Radio ultrazvuk sve uredno,magnetnu rezonancu i sve naravno uredu.Gastroskopiju radio kod nekog idiota on rekao gastritis,ja pio dvije trojne terapije,drzao se dijete ali ucestala stolica nije prestala.Cak nikakve razlike nije bilo poslije tih tableta.Navodno kad sam mu to rekao,on ce meni na to: " Ako nije gastritis,onda jesu crijeva".

Dok mi je jedan gastroentrolog poznatiji rekao na to sve da ce proci,ali da treba vremena.A ja vec mjesecima se patim sa prokletom stolicom.Trenutno stolica je onako komadici,zraka vecinom u crijevima imam,medjutim ne moze se stolica ni formirati jer prebrzo probava radi,da bi se stolica formirala onako u komadu.Nazalost na to sve dobio sam vanjske hemeroide sto mi znatno pogorsava cijelu situaciju

Ako ko ima kakav savjet za bilo sta bio bi mu jako jako zahvalan.Sorry zbog dugog posta,ali imam toliko jos toga sto nisam rekao.Ako jos neki informacija treba samo recite,jer zelim da rijesim se muke.Nazalost bio je period kad sam const. proljev imao pa sam izgubio 8 kilograma.Medjutim sad se drzim skoro na istoj kilazi,ali stolica nikako da se stabilizuje,jer ipak po 8 stolica u periodu od 24 h nije nikako normalno.