bolovi u stomaku

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
igorsretenovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 23, 2015 11:12 pm

bolovi u stomaku

Post od igorsretenovic »

Pozdrav,

Imam bolove u stomaku praćene prolivom i temperaturom do 39 jednom mesečno zadnjih 5 meseci. Bolovi traju 3 do 4 dana. Bio sam kod doktora i vadio krv iz prsta i davao mokraću, svi nalazi su u redu. Reklo bi se da je stomačni virus ali zašto se bolovi ponavljaju tako često?
Djurina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 14, 2015 11:49 pm

Re: bolovi u stomaku

Post od Djurina »

Zato sto moze da dodje do velike upale sluzokoze creva ako si recimo netolerantan na neku namirnicu a stalno je unosis i ne dozvoljavas sluzokozi da se oporavi.

Uzmi uput za gastroenterologa da on malo dublje ispita tu pricu.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Како тако често да добијеш стомачни вирус? Да није хигијена хране у питању?
igorsretenovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 23, 2015 11:12 pm

Post od igorsretenovic »

Mislim da nije higijena hrane u pitanju jer niko u porodici nije zakacio nista slično ali je vrlo moguće ovo što je Djurina rekao jer sam u zadnje vreme pokušavao da se ugojim i jeo previše. Pravio sam i šejkove sa mlekom, plazmom, medom i bananama. Da li je moguće da sam pre bio tolerantan na neku namirnicu a da sam sad postao netolerantan? Hvala na pomoći :)
Djurina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 14, 2015 11:49 pm

Post od Djurina »

Naravno da jeste. Netoleranciju sticemo bez obzira na zivotnu dob.

Probaj da u potpunosti izbacis mlecne proizvode 3 nedelje da vidis da li ce se problem nastaviti. To isto uradi sa glutenom.

Med je divan i blagotvoran ali je strasno jak ako je upaljena sluzokoza creva. Izbaci ga potpuno dok si na probi namirnica.

Moras sam pronaci sta ti pravi problem jer to doktori ne mogu da urade za tebe.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Пре нетолеранције обрати пажњу на хемијску затрованост хране. На пример Плазма кекс сада ништа не ваља. Одрастао сам на њему али ово сада је смеће. Сокови из радњи не ваљају и да не набрајам даље.
Odgovori