postovani,
naime mozda oko dva meseca vec imam bolove u stomaku, koji se protezu oko sredine stomaka i u donjem delu stomaka ! pre oko 6 meseci sam radio gastroskopiju, i uradjen je test na heliko bakteriju, i nije pronadjena ! kada su mi te tegobe pocele otisao sam ponovo na ultrazvucni pregled i nista sem gasova nije ustanovljeno ! dat mi je nekakv lek rudakol koji navodno utice na rad i elasticnst creva, no to nije prestalo ! nemam mucnine, imam po dve stolice otprilike dnevno ! mozda nekakvu sluz ponekada primetim, ali retko ! pre nekoliko dana smo u firmi radili sanitarni pregled, radili su i pregled stolice i nalazi nisu u tom domenu nista pokazali ! moram da pomenem da sam mnogo nervozan, zapravo je i pitanje da li se to moze dovesti u vezu ! molim za misljenje !
bolovi u stomaku
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 06, 2008 11:16 pm
-
- Novi član
-
- Novi član
danas sam bio kod lekara i nista opet pregled, kao ni ultrazvucni pregled nije rekao ! mada moram da istaknem dala mi je da uradim nalaze stolice za neke stvari izmedju ostalog za nalaz te mikroskopske krvi, kao i na neke parazite, kandidu ! mada moram da priznam sve mi je to nekako licilo na ono ajde da uradimo, nikakvu sumnju kod nje nisam video cak i gledajuci neke ranije nalaze prokomentarisala je meni ovo lici da je ok !
prosto sada vec nisam siguran da li da teram dalje, ili ne ! kad pomislim na maltretiranja kod drugih lekara, nalazi cudesa, tek onda mi je muka ! znam da mi niko ne moze reci uradi ovo ili ono, ali ima li bar nekog usmerenja ili ne ! nikakvu terapiju mi nije dala !
prosto sada vec nisam siguran da li da teram dalje, ili ne ! kad pomislim na maltretiranja kod drugih lekara, nalazi cudesa, tek onda mi je muka ! znam da mi niko ne moze reci uradi ovo ili ono, ali ima li bar nekog usmerenja ili ne ! nikakvu terapiju mi nije dala !
Pa ne mozes dobiti terapiju kada nemas Dg. U svakom slucaju je dijapazon sarolik od sasvim banalnih i smesnih sindroma do pocetaka izuzetno teskih, neizlecivih i retkih oboljenja. Uradi ono sto sam ti rekao i ako je to OK nemas frke...ako imas okultno krvarenje a pritom nemas nikakve parazite, amebe, mikoze, bakterije...onda ti ne gine neki od endoskopskih pregleda a o tome ce odluciti internista...u slucaju mikro krvi mozes imati bezazlene hemoroide ali i tumore, ozbiljne idiopatske inflamacije, obicne upale, divertikulozu, polopozu...ali najverovatnije ti nije nista...