bolovi u stomaku sa leve strane
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 04, 2010 5:42 pm
bolovi u stomaku sa leve strane
vec duze vrijeme me boli na lijevoj strani stomaka ispod rebra i malo prema dolje,sve je praceno sa nadutoscu gasovima i stalnim podrigivanjem cesto i sa zgaravicom radio sam nalaz na heliko bakteri i ok je,,2 puta uz abdomena i sve ok 1x gastroskopiju i u redu je kompletnu krvnu sliku kao i nalaze za gusteracu amilaze lipaze i sve je ok al meni bol ne prestaje nego mi je gore a jutros sam imao i proliv gde sam primjetio i krv nekako obmotanu sa sluzi,,,uhvatio me je panicni strah i ne znam sta vise da radim,,,moja doktorica ne zna sta radit vise,,,vgledala je imam li hemeroide i nemam,,,mene je panika savladala i ne znam sta bih vise,,,inace imam 37 godina i poprilicno stresan posao i cesto se nerviram,,,molio bih za odgovor
Re: bolovi u stomaku sa leve strane
NA stres mogu biti svakakve reakcije-tako da mislim da probaš rešavati taj problem ako je ikako moguće bez lekova-ako ne onda i lekove.
Jel ti se ti problemi povlace kad si na godišnjem odmoru-ili relaksiran na neki način?
Jel ti se ti problemi povlace kad si na godišnjem odmoru-ili relaksiran na neki način?
-
- Novi član
vec par mjeseci mi nista nije bolje nego gore mi je,,,sve vise me boli i ne popusta,,,znaci bukvalno svaki dan me boli al kad nista ne jedem bude mi bolje
Šta je sa debelim crevom? Bolovi previše dugo traju, treba uraditi analizu stolice, pa i kolonoskopiju.
-
- Novi član
danas su mi uradili analizu stolice i urina,,na parazite negativna,,na akutno krvarenje negativna,,2 do 3 eritrocita i 1do 2 leukocita malo plocastog i vretenastog apitela i dosta sluzi
jesi li ti ikako probao da popiješ ranisan --probaj ako nisi probao
-
- Novi član
ma kako nisam,,,100 kutija sam do sad popio,,,,,sada pijem kontrolok posto su mi na ponovnoj gastroskopiji utvrdili hiatus herniu kliznu i gerb,,,ali meni nista nije bolje jedino kad nista ne jedem onda mi ok bude
misim da sam sebi možeš pomoći samo redovnom ishranom-malim obrocima i kretanjem-naravno neka hrana ti verovatno pravi veće probleme neka manje pa ti pokušavaj-inače je hernija vrlo nezgodna.