Bolovi u stomaku i dijareja

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
drazenmd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 28, 2008 10:07 am

Bolovi u stomaku i dijareja

Post od drazenmd »

Već tri dana imam jake bolove u želucu i u donjem dijelu stomaka. Od tada imam stalni nagon ka povraćanju i ućestalu dijareju. Sinož su me primili u hitnu pomoć i dali mi infuziju (fiziološki rastvor zajednom sa inekcijom ranisana i loperamida). bilo mi je bolje ali jutros stanje je opet loše. Svo ovo vrijeme me je pratila visoka temperatura 39 stepeni koj varira od 37 do 39.Pijem Paracetamol ali djeluje kratko.Jutros nemam temperaturu ali su bolovi u donjem dijelu stomaka (crijeva) nesnosni.Šta god da probam da pojedem odmah povratim. Prepisan mi Orvagil 2x1 i Linex 3x2. Nema nikakvog napretka.
Molim za pomoć.
acosonic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 26, 2006 10:51 pm

uf

Post od acosonic »

Pozdrav.

Napisite na 1 papir vase tegobe unazad 2 godine. Napisite takodje koji su vam porodicno problemi nasledjeni, te otidjite kod drugog gastrologa.

Da li vam je radjen test na helicobacter i RTG zeluca?
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Gastroenterolog i infektolog!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Odgovori