Bolovi u levom delu stomaka i ispod pupka
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 09, 2016 9:27 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Bolovi u levom delu stomaka i ispod pupka
Vec duze vreme imam neke cudne bolove u donjem delu stomaka,tj. ispod pupka. Ti bolovi bi prestali cim bi nesto pojeo ili izvrsio stolicu. Medjutim,u zadnje vrijeme imam ceste bolove u lijevom dijelu stomaka. Oni su periodicni,jedan dan ih imam,drugi dan nemam. Imam 18 godina,veoma sam uplasen i ne znam sta da radim.Trazim vas savjet,koji bi mi dobro dosao. Da li neko mozda zna o cemu je rec? Da li je neko imao slicne simptome?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Bolovi u levom delu stomaka i ispod pupka
Обрати пажњу на исхрану и пробиотике.
-
- Novi član
Kako na ishranu? Mozes li mi malo detaljnije objasniti?
Inace imam 190 cm,a svega 65 kg. Jako sam mrsav. Neki kazu da se kod tako gradjenih osoba javlja poremecaj zeludca,medjutim cudno mi je zasto me boli u donjem delu stomaka. Da li moze biti nesto vezano za zeludac?
Inace imam 190 cm,a svega 65 kg. Jako sam mrsav. Neki kazu da se kod tako gradjenih osoba javlja poremecaj zeludca,medjutim cudno mi je zasto me boli u donjem delu stomaka. Da li moze biti nesto vezano za zeludac?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Детаљно напиши шта једеш и пијеш.
-
- Novi član
Ujutru skoro uvek nista ne jedem. Odem u skolu i na velikom odmoru najcesce pojedem nesto od "brze hrane",najcesce picu ili kifla picu. Zatim po povratku iz skole uzmem neku malu uzinu do rucka. To je najcesce przeno jaje i nesto suhomesnato.Posle toga uzmem neku vocku i nesto slatko. Rucak nije odredjen. Tu je uvek nesto razlicito:supa,corba, krompir i meso,pljeskavice,cevapi,riza,makaroni, spageti... Zatim posle rucka,takodje,uzmem nesto slatko ili neku vocku... Za veceru je obicno nesto od testenine: palacinci,krofne,strudlice,kifle,przenice... To je to.
Samo moram da napomenem da mi se svakodnevno pojavljuje buckanje u stomaku. Imam osecaj kao da mi je "flasa vode u stomaku". To me jako iritira.
Samo moram da napomenem da mi se svakodnevno pojavljuje buckanje u stomaku. Imam osecaj kao da mi je "flasa vode u stomaku". To me jako iritira.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Много си мршав па мора све да ти бућка у стомаку. Чак и срце виси па вероватно не ради баш како треба. Можеш да имаш и проблеме са бубрезима због тога што и они висе.
Реци ми још каква ти је столица? Колико често је имаш и да ли је тврда и какве је боје?
Реци ми још каква ти је столица? Колико често је имаш и да ли је тврда и какве је боје?
-
- Novi član
Stolica je normalna,kafenkaste je boje. Imam je svaki drugi dan.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Вероватно имаш неки застој у дебелом цреву па ти од њега иду болови.
Столицу треба да имаш сваки дан. Када будеш више јео столица ће бити редовнија и почећеш да се гојиш. Треба да једеш кувану пшеницу али не млевену него онако у зрну.
Било би добро да пијеш Мултилак и Натрол Ацидофилус пробиотике.
Столицу треба да имаш сваки дан. Када будеш више јео столица ће бити редовнија и почећеш да се гојиш. Треба да једеш кувану пшеницу али не млевену него онако у зрну.
Било би добро да пијеш Мултилак и Натрол Ацидофилус пробиотике.
-
- Novi član
Zastoj kog tipa?
Da li u opticaj moze doci presavijeno crevo,da li zeludac nekako moze da bude uzrocnik bolova u crevima? Inace,hvala na izdvojenom vremenu!
Da li u opticaj moze doci presavijeno crevo,da li zeludac nekako moze da bude uzrocnik bolova u crevima? Inace,hvala na izdvojenom vremenu!
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Пресавијено црево, можда, али нисам баш толико стручан. Мислим да желудац не може да буде узрок болова у дебелом цреву.
Што се тиче застоја мислим на спорије кретање столице кроз дебело црево. Питање је због чега. Можда постоји нека упала.
Што се тиче застоја мислим на спорије кретање столице кроз дебело црево. Питање је због чега. Можда постоји нека упала.