bolovi izmedju plecki

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
mamasaki
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 6:03 pm

bolovi izmedju plecki

Post od mamasaki »

Jel moze boleti izmedju plecki od zeludca? Imam vec dugo tupu,jaku bol , ne mogu da procenim da li su misici ili zeludac. Tacno u visina zeludca. nemam mucninu,podrigivanje ,pazim sta jedem. Radila sam analize krvi, sve je ok. Ultrazvuk isto. Ali zeludac nisam snimala. Dr .kaze da je od misica.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: bolovi izmedju plecki

Post od aaaca »

Од када је желудац у висини плећки?

Имаш укљештење на неком од спојева ребара и кичме.
Korisnikov avatar
Ikar
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Feb 19, 2008 12:00 pm

Post od Ikar »

Ja sam imao slične simptome. Tup bol u leđima, ne kičma i ne mišići, nego u unutrašnjosti. (Baba koja mi je nameštala želudac mi je rekla da je to što boli tetiva koja drži želudac). Pored tih bolova još sam imao loš apetit. Grejanje leđa je pomagalo da se bol umiri. To su simptomi pomerenog želuca, tačnije želuca podignutog u vis. Nađi nekoga ko to namešta, ili pokušaj sa klasičnim vežbama za stomačni zid - trbušnjacima. Meni je, ta pomenuta baba, nameštala želudac godinama, a posle sam isti efekat postizao trbušnjacima.
- Volja i akcija, to je jedini život -
Jovan Dučić
Korisnikov avatar
Ikar
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Feb 19, 2008 12:00 pm

Post od Ikar »

Nije želudac u visini plećki, već se bol širi od plećki na dole, i oseća se nekako, u unutrašnjosti tela, znači ne skeletni mišići.
- Volja i akcija, to je jedini život -
Jovan Dučić
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Од укљештења ребара између плећки може да сева на све стране.
Odgovori