Bolovi u grliću matrice nakon pražnjenja creva

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
nastasjafilipovna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 28, 2012 3:45 pm

Bolovi u grliću matrice nakon pražnjenja creva

Post od nastasjafilipovna »

Pre tri meseca dijagnostifikovana mi je fisura debelog creva, koja je uz terapiju leovima i adekvatnom ishranom skoro pa izlečena. Pored uobičajenih simptoma (bolova u debelom crevu), nakon pražnjenja creva, javlja se jak bol u dnu materice. Da li bol je u donjem delu stomaka, koji asociran na predmenstrualne bolove jedan od simptoma analne fisure, ili je po sredi možda neki ginekološki problem. Menstruacije su redovne i bezbolne.
Unapred hvala.
Pozdrav.
quincekap
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 12:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Bolovi u grliću matrice nakon pražnjenja creva

Post od quincekap »

Ne verujem da te boli grlic.Ipak bi trebalo da odradis Papa test,ako je sve u redu,onda su u pitanju creva.

Da li te je fisura mnogo bolela i pekla? Kolika ja bila?

Ja imam problem ca Candidom u crevima i meni se javljaju te analne napukline,ali nisu mi , osim jednog proktologa rekli da je u pitanju fisura,vec rektocela.Uzasno pece ,pogotovo posle kiselih stvari u stolici.

Pomoglo mi je ,uz mazanje, ulje divljeg origana i neke biljne kapsule za Candidu i bakterije,tako da mi se sve smirilo.Medjutim juce,posle tvrdje stolice,opet isti problem.To je malo,par milimetara,kao da je neko malo zasekao nozem, pece strasno.

Sta su ti dali za terapiju.Da li si mazala Fisuran ili Flogocid?

I obicna Pavloviceva pomaze.

Moguce je da imas nesto u crevima,sto iritira i jajnike i daje te bolove nisko dole.I meni kad "poludi" Candida sve vreme imam utisak da me bole jajnici,kao da imam blagu upalu,a sve je u stvari od Candide. Da ne pricam da sam imala velikih problema sa besikom i ginekoloskim sekretom.Sve je to sredilo origano ulje,ali creva nikako da se oslobode suvisne Candide.
nastasjafilipovna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 28, 2012 3:45 pm

Re: Bolovi u grliću matrice nakon pražnjenja creva

Post od nastasjafilipovna »

quincekap napisao:Ne verujem da te boli grlic.Ipak bi trebalo da odradis Papa test,ako je sve u redu,onda su u pitanju creva.

Da li te je fisura mnogo bolela i pekla? Kolika ja bila?

Ja imam problem ca Candidom u crevima i meni se javljaju te analne napukline,ali nisu mi , osim jednog proktologa rekli da je u pitanju fisura,vec rektocela.Uzasno pece ,pogotovo posle kiselih stvari u stolici.

Pomoglo mi je ,uz mazanje, ulje divljeg origana i neke biljne kapsule za Candidu i bakterije,tako da mi se sve smirilo.Medjutim juce,posle tvrdje stolice,opet isti problem.To je malo,par milimetara,kao da je neko malo zasekao nozem, pece strasno.

Sta su ti dali za terapiju.Da li si mazala Fisuran ili Flogocid?

I obicna Pavloviceva pomaze.

Moguce je da imas nesto u crevima,sto iritira i jajnike i daje te bolove nisko dole.I meni kad "poludi" Candida sve vreme imam utisak da me bole jajnici,kao da imam blagu upalu,a sve je u stvari od Candide. Da ne pricam da sam imala velikih problema sa besikom i ginekoloskim sekretom.Sve je to sredilo origano ulje,ali creva nikako da se oslobode suvisne Candide.
Izvini što kasnim sa odgovorom...
Za terapiju su mi dali detraleks tablete, rekli da ne mažem ništa i da, pored tih tableta, pijem neke praškove za omekšavanje stolice. To je sve. Naravno, pored redovne i zdrave ishrane...
Odgovori