Postovani ako neko moze da mi da savet molio bih vas........
Od letos vec imam bolove u pojasnom delu oko ispod pupka......Imao sam u mokraci 3 vrste bakterije koje su posle koriscene terapije prelazile jedna u drugu.......Prvo morganele, pa stafilokoke pa enterokokus.........Treca za redom urinokultura je negativna i bakterija vise nemam.......Bio sam kod gastroenterologa i objasnio joj da mi je stolica normalna, nemam krvi, nemam proliv, idem jedanput dnevno u wc........Uradio sam analizu stolice na bakterije, negativno........Uradio sam HbA1C I Crp, rezultati dobri........Rekla mi je da mi je to nervozni stomak posto sam doziveo u poslednje 4 godine puno stresnih situacija.......Medjutim meni bolovi nisu prestajali.......Jedan dan me je toliko bolelo sada i deo oko pupka da sam zavrsio u Urgentnom Centru.......Leukociti su bili 14 a bilirubin 35.......Rekli su moguca upala zucne kese i da jedem dijetalno........Skoro sam osetio peckanje prilikom mokrenja.......otisao sam kod urologa, hirurg mi je ispipao stomak, pipao da nemam kilu mozda, radili mi ultra zvuk, nasli su mi u desnom bubregu pesak.......Radio sam amilaze za pankreas, rezultati dobri.......Na ultra zvuku svi organi su dobri samo sto imam pesak........Dobio sam Rowatinex 3x2 2 meseca.......Urolog kaze da bol ispod pupka, u pojasnom delu nema veze sa peskom i da se javim gastroenterologu..........Vec mesecima me vrte u krug i ne znam sta da radim vise......Sinoc me je bas puno bolelo........Nemam gorusicu, ne povracam........Od letos sam smrsao 8 kg posto dosta manje jedem nego ranije.......Ne idem ni u teretanu, nemam sportske aktivnosti, totalno mi se poremetilo sve........
Ako neko moze da mi kaze savet bio bih mu zahvalan........Sve najbolje........