Molila bih nekog dr da mi odgovori, Moji problemi sa zeldcem traju od pre 5 godina od kad sam rodila. prvu gastroskopiju radila prije 4 godine i nalaz uredan pa prije 3 godine opet gastroskopija jer nije prestajalo da boli i tad diagnoza gastritis i gerd bez erozija od tada pijem omeprazol i bilo je bolje , ali u zadnje vrijeme opet pocelo Prvo se javljaju aritmije i uradim kardioloski pregled prije 2 sedmice holter i sve iostalo i bude ok diagnoza nervoza i dobijem diazepan po potrebi
sad u zadnjih 8 dana imala sam puno stresa,puno sam plakala i evo opet poceo zeldac Tacnije gornji dio zelca nekad ,kao pece i onda boli
Moje pitanje je posto sam ovih dana cesce pila diazepan ujutro a aomeprazol navece da li to i dalje smijem da radim jer sam negdje procitala da ta 2 lijeka ne smiju zajedno
Trenutno vise nema stresa , sve se smirilo a meni pocele cas aritmije , ili zeldac ,kao racun za svu tu moju nervozu
Sad me strah odmah pomislim da imam nesto na zeldcu
Da li smijem nekoliko dana za redom da trosim i omeprazol i diazapan i koliki razmak mora biti
I da li i od sikiracije moze zeldac da boli i pece