Boli na lijevoj strani stomaka
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Apr 13, 2008 8:18 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Boli na lijevoj strani stomaka
Molim vas za pomoc. Osjecam bol lijevo od pupka, i na lijevu stranu ispod pupka. Napipala sam nekakvu oteklinu, kao pljosnato jaje, ne boli me na dodir. Bol osjecam nakon jela, i prodje odmah kad dobijem stolicu. Imala sam proljev zadnjih dana, sad nemam. Imala sam upalu mjehura, pila sam Baktrin. Ne povracam, nemam mucnina. Nalazi krvi su uredu.
Uvijek je pravo vrijeme da se uradi ono sto je ispravno.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Apr 13, 2008 8:18 pm
Uradila sam CT donjeg abdomena i irigografiju. Nalazi su dobri, osim sto je primjeceno zadebljalo slijepo crijevo. Pregledao me je abdominalni hirurg i nije preporucio operaciju slijepog crijeva. I dalje me boli stomak, predio oko pupka i ispod, bol je jaca na lijevoj strani stomaka. S ginekoloske strane je sve uredu. Jos trebam odnijeti stolicu na pregled. Bila sam na bolovanju 14 dana, u ponedeljak se vracam na posao iako nisam ozdravila. Ako neko ima savjet ili slicna iskustva molim vas recite.
Uvijek je pravo vrijeme da se uradi ono sto je ispravno.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
eh, operishite slepo creva i nece biti vishe nikakvih problema, ako je vec preporucheno od strane dr...reshite se toga, mozda vuchete neku hronichnu upalu chim je zadebljalo...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.