Bol u zeludcu i gasovi
Bol u zeludcu i gasovi
Pozdrav svima u zadnjih mjesec dana imam bolove u stomaku u predjelu pupka kojo traju par dana,nestanu pa se vrate i evo opet su mi se pojavili,bolovi su uglavnom tupi i uz njih imam gasove,da napomenem da sam radio nalaze i kao bili su dobri,ali to nije rjesenje problema jer i dalje pomalo boli jedino da uradim ultrazvuk zeludca,pa me zanima ima li tko kakvu ideju sta bi moglo biti.Imam 21.godinu prije nisam imao problema sa zeludcom vec od poslihe konzumiranja zacinjenje hrane to mi se pojavilo.Hvala.
Centar za srce BH Tuzla
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Bol u zeludcu i gasovi
Каква ти је столица, колико честа?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Пошто уз болове имаш и гасове онда је скоро сигурно да је у питању дебело црево. Пошто ти је столица уредна, како ти кажеш, онда се проблем још није раширио.
Предлажем ти да пијеш домаћи кефир, а за почетак да месец-два пијеш неки квалитетан пробиотик као што је Мултилак.
Одлично ће деловати и кувани кукуруз - наравно да се једе.
Предлажем ти да пијеш домаћи кефир, а за почетак да месец-два пијеш неки квалитетан пробиотик као што је Мултилак.
Одлично ће деловати и кувани кукуруз - наравно да се једе.

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Проблеми почну са гасовима, кандидом или каквом другом иритацијом црева. Ако се иритација настави онда долази до упале слузокоже дебелог црева која постепено узима све више маха ширећи се на све већи део дебелог црева. Онда столице обично постају чешће и ређе што додатно иритира дебело црево што на крају ствара крона.... Укратко.