Molim Vas da mi pomognete?
Prije nekoliko dana sam imala grip, nenormalno kasljanje. Pila sam tablete Makroen.I nace imam poroblema za zelucem i oduvjek sam pazila na hranu. Od tada me nenormalno boli zeludac, nemam apetita, povraca mi se, gadi mi se od hrane. Pomozite mi neznam sta bi moglo biti dali je to psljedica kaslja da mi se nije spustio zeludac, ili je od ljekova sto sam pila za gripu? Popozite mi, sta je reci dali je neko ko ima problem sa zelucem imao slican problem posle gripe, kako da ozdravim, tda da uradim.
Unapred fala
Bol u zelucu, manjak apetita, zpusteni zeludac!?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 1:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Bol u zelucu, manjak apetita, zpusteni zeludac!?
Pomozite kome je potrebno
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 1:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: Bol u zelucu, manjak apetita, zpusteni zeludac!?
Emiz napisao:Molim Vas da mi pomognete?
Prije nekoliko dana sam imala grip, nenormalno kasljanje. Pila sam tablete Makropen.I nace imam poroblema za zelucem i oduvjek sam pazila na hranu. Od tada me nenormalno boli zeludac, nemam apetita, povraca mi se, gadi mi se od hrane. Pomozite mi neznam sta bi moglo biti dali je to psljedica kaslja da mi se nije spustio zeludac, ili je od ljekova sto sam pila za gripu? Popozite mi, sta je reci dali je neko ko ima problem sa zelucem imao slican problem posle gripe, kako da ozdravim, tda da uradim.
Unapred fala
Pomozite kome je potrebno