Bol u zelucu, manjak apetita, zpusteni zeludac!?

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Emiz
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 1:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Bol u zelucu, manjak apetita, zpusteni zeludac!?

Post od Emiz »

Molim Vas da mi pomognete?
Prije nekoliko dana sam imala grip, nenormalno kasljanje. Pila sam tablete Makroen.I nace imam poroblema za zelucem i oduvjek sam pazila na hranu. Od tada me nenormalno boli zeludac, nemam apetita, povraca mi se, gadi mi se od hrane. Pomozite mi neznam sta bi moglo biti dali je to psljedica kaslja da mi se nije spustio zeludac, ili je od ljekova sto sam pila za gripu? Popozite mi, sta je reci dali je neko ko ima problem sa zelucem imao slican problem posle gripe, kako da ozdravim, tda da uradim.
Unapred fala
Pomozite kome je potrebno
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

marocen je jak lek! :-?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Emiz
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Re: Bol u zelucu, manjak apetita, zpusteni zeludac!?

Post od Emiz »

Emiz napisao:Molim Vas da mi pomognete?
Prije nekoliko dana sam imala grip, nenormalno kasljanje. Pila sam tablete Makropen.I nace imam poroblema za zelucem i oduvjek sam pazila na hranu. Od tada me nenormalno boli zeludac, nemam apetita, povraca mi se, gadi mi se od hrane. Pomozite mi neznam sta bi moglo biti dali je to psljedica kaslja da mi se nije spustio zeludac, ili je od ljekova sto sam pila za gripu? Popozite mi, sta je reci dali je neko ko ima problem sa zelucem imao slican problem posle gripe, kako da ozdravim, tda da uradim.
Unapred fala
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

marocen je lek koji uopste ne treba da bude deo kucne apoteke!
napravili ste gastritis, trebalo bi da uzimate kantarionovo ulje 3 x 1 kafenu kasicicu preparata za unutrasnju upotrebu pola sata pre (lakog) obroka.
Emiz
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Post od Emiz »

Izvinite greska, nije rec o marocenu, vec o MACROPENU, neka vrsta antibiotika koja se daje kada ste prehladjeni. Sada neznam dali je to isto?
Ali ipak fala
Odgovori