Kao neki fizicki pritisak u stomaku ponekad imam problem da pocnem da mokrim.
Posto sam mislio da su bubrezi jedno vreme sam pio dosta vode, ali ta voda kao da stoji u crevima, nikako da stigne do besike i celu noc se cuje pretakanje u crevima, pa cak i kad bih popio nekoliko piva ja nemam potrebu da idem u wc veoma dugo osecam oko pupka krkljanje kao da tecnost ostaje tu. I onda kad krenem nesto da radim, ja od te vode dobijem proliv.
Ultra zvuk u redu, radjena dinamska sintigrafija bubrega- sve u redu, krvna slika u redu.
Posto imam i stalnu prisutnost mucnine, cesto podrigivanje, nekad podrigivanje na prazno
radjen test na helicobacter - negativan. I snimanje zeluca barijumom sve ok. E sad na jednom snimku ja sam kuci gledao i primetio nesto oko nekog creva neko zatamnjenje koje se otprilike nalazi u kicmu sa leve strane gde me dosta boli, stali moze to biti, bio sam i kod hirurga ali jedva je letimicno pogledao snimak i kao ma nije to nista i rekao da ovi moji problemi mogu lekovima da se srede i treba i da se smirim i da odem i kod psihijatra. A meni je taj bol stalno prisutan i nema vise veze sa jelom, mogu da nejedem ceo dan i bol je tu.