Znam da nemam previše informacija o ovome ali ukoliko je neko imao sličnih problema možda zna o čemu se radi.
Pre koji mesec mi se desilo da sam spavala na levom boku i probudila sam se noću jer sam osetila da mi je ceo levi deo stomaka u grču, ili je bol bio poput grča. Naravno, mislim na unutrašnje organe, negde ispod rebra ili malko niže.Doduše, nakon 10-tak minuta uspravnog stajanja je bol nestao. Nakon toga sam ponovo legla na levi bok i opet me je krenuo isti bol pa sam odustala i prebacila se na desni.
Od onda ne spavam na levom boku. Više puta sam pokušala da se okrenem ali kako se okrenem, nakon nekoliko minuta opet mi se javi taj iritirajući bol, kao da mi je neko stavio teg na mene.
+ nisam sigurna da li je povezano ali u poslednjih nekoliko dana imam čudan osećaj u stomaku, a dva dana za redom mi je bilo muka, pa sam morala da spavam u uspravnom položaju.
Moram još da napomenem da nemam problema sa stolicom, samo mi je sve ovo novo i čudno jer nisam nikada imala problema sa stomakom.
Nisam i dalje sigurna o čemu se radi, a dok mi se ne overi knjižica mogu samo da nagađam.
Bol/grč u stomaku sa leve strane
- nathaliebaz
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 02, 2016 11:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Bol/grč u stomaku sa leve strane
Вероватно упала црева. Можеш да пробаш да пијеш Мултилак и Натрол Ацидофилус два-три месеца па да видиш да ли ће проћи.
Наравно и храна и пиће треба да буду адекватни.
Наравно и храна и пиће треба да буду адекватни.
- nathaliebaz
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 02, 2016 11:59 pm
Hvala Aco.
Da, ovih par meseci mi je bila neadekvatna ishrana jer nisam imala vremena da pripremam puno kuvane hrane zbog obaveza. I konzumirala sam dosta kafe i gaziranih napitaka. Nadam se da je to.
Hvala jos jednom na preporuci.
Da, ovih par meseci mi je bila neadekvatna ishrana jer nisam imala vremena da pripremam puno kuvane hrane zbog obaveza. I konzumirala sam dosta kafe i gaziranih napitaka. Nadam se da je to.
Hvala jos jednom na preporuci.

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Упала црева не настаје за месец-два лоше исхране. Потребно је дуже време али је и време лечења дугачко.