bol nepoznatog porekla
bol nepoznatog porekla
evo mog problema. pre 5 dana sam dobio proliv,prvog dana najvise,a onda svakim danom sve manje. odmah sam krenuo sa probiotikom. imao sam prva 2 dana temp do 37,7. treceg dana sam odneo stolicu na pregled i uradio biohemiju,se i crp. svi rez su bili u granicama normale-leukociti,limfociti,trombociti,hemoglobin,glukoza,sedimentacija. medjutim,crp mi je bio povisen,dozvoljeno do 3 a ja imao 12. od tada je proliv poceo da jenjava,ali mi se javio blagi tup bol u gornjem delu stomaka,malo ispod rebara. nisam cak ni siguran da li me boli stomak ili zeludac. ne mogu da tvrdim,ali cini mi se da me boli kada sedim najvise,kada ustanem prestaje,kao i nakon obroka. proliv je do danas potpuno nestao,mada imam meksu stolicu nego inace. taj blagi bol je cas tu,cas ga nema. apetit ok,nemam mucninu,povracanje. rezultate stolice ocekujem u ponedeljak. dakle,jel imate ideju sta je samnom? i jedna nedoumica,kako je moguce da mi je sedimentaciga u granicama normale a crp povisen? zar nisu te 2 stvari u bliskoj vezi,i jel imate objasnjenje? unapred hvala!
Re: bol nepoznatog porekla
zaboravio sam da napisem da mi se nakon prva 2 povremeno javi temp oko 37c.