bol levo od pupka posle laparoskopske holecistektomije

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
bozadevojcica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2007 1:56 pm

bol levo od pupka posle laparoskopske holecistektomije

Post od bozadevojcica »

Pozdrav!

Pre tacno 1 mesec sam operisala zucnu kesu. Oporavljam se ok, rane su zarasle, snaga i elan su mi se vratili, ne jedem sve jer sam obazriva ali mi to i ne smeta.

Ono sto me zabrinulo je bol koji sam prekjuce osetila levo od pupka kada sam se sagla da zavezem pertle. Pomislila sam da mi mozda kais smeta, pa sam presla u trenerku. Medjutim, isto! Onda sam primetila da me boli na istom mestu kada lezem, ustajem, ponekad kad sedim i ka se sagnem. U svakom slucaju, pri nekim pokretima kada su ukljuceni misici trbuha oko pupka mene to boli. Nije to neki onesposbljavajuci bol, ali je dovooljno prisutnan da me zabrine. Inace za ovih mesec dana od operacije ovo je prvi put da osecam tako nesto.

Isla sam kod dr danas. Posto je praznik, radi samo hitna sluzba. Dr me je pitala da li sam dizala nesto tesko (kesu za djubre, kesu sa cizmama i dzemperom i depilirala sam noge sto je ukljucivalo savijanje, je l' te :roll: ) Kaze da to nije tesko, da se mozda to tkivo resorbuje, da uzmem nesto za bolove i ako me ne prestane za koji dan da se javim hirurgu koji me je operisao....

Za bolove ne pijem nista. Nije strasno. Nego me interesuje sta moze da bude. Moj hirurg radi u ambulanti cetvrtkom pre podne, a ja do cetvrtka sam vrlo nestrpiljiva i radoznala.

Njuskala sam po netu i nalazila ljude sa bolom levo od pupka posle holecistektomije nakon nekog pokreta, kao kod mene, ali i oni su ostali bez odgovora...

Sta to moze da bude?

Pozdrav i hvala unapred!
Odgovori