Pre nekih 3,4 meseca nakon stresnog perioda u zivotu imao sam ucestala povracanja i mucnine, kao neka knedla u grlu i u roku od mesec dana sam vise puta povracao. Nisam osecao u tom periodu nikakve bolove u stomaku. Nakon toga sam se obratio gastroenterologu, pre nekih 2 meseca, radio test na Helicobact (negativan) , kompletnu krvnu sliku(samo su eritrociti i bilirubin bligi blago poviseni) i UZ stomaka (naduti zeludac i creva, i blago presavijena zucna kesa). Doktor mi je prepisao Controloc i espumisan. Controloc sam uzimao 7 dana od 40mg i jos 21 dan od 20mg. Od tada nisam ni jednom povracao, tako da mislim da mi je sve to bilo na nervnoj bazi. Inace tada mi je preporuceno da promenim nacin ishrane i usled te promene, manje jela, mnogo duze zvakanje i sporije jedenje, naglo mi se ispumpao stomak. Ja nikada nisam bio debeo ali sam imao naduven stomak a sada to nemam.Ubrzo nakon pocetka te terapije poceo sam da osecam bol u gornjem desnom delu stomaka, ispod rebra ali skoro uvek lokalizovan u istom mestu, samo malo pomeren u desno od sredine stomaka. Bol je ostar, probadajuci i ne preterano jak. Pored tih bolova cesto u tom predelu osecam kao neku nelagodnost, osecam i mehurice kako prolaze itd. Inace ono sto je spicificno i sto ce mozda zvucati smesno, osecam i neko lupkanje kada setam, ili kada naglo i brzo uvucem stomak (kada se covek istripuje pa stalno radi jedno te isto da bi video sta mu je

Unapred hvala na odgovorima.