Bol u želucu

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Hazard17
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 01, 2013 9:57 pm

Bol u želucu

Post od Hazard17 »

Zdravo ljudi. Kao sto naslov kazem imam problem sa želucem. Sutra idem kod doktora da vidim šta će da kaže, ali ako je neko imao sličan problem nek javi barem da vidim kako se on borio sa ovim problemom.

Sve je počelo sad u subotu dan pred uskrs. Doručkovao sam oko 10h i do ručka sam jeo samo neke kinder čokoladice i pio sprajt. Kasnije je počeo da me boli stomak i mislio sam da je upitanju to što sam gladan i ja reko ajde da sačekam ručak da ništa ne jedem. Ali sam se zeznuo jer je ručak stigao tek u 18h. I onako gladan ja sam sve pojeo na brzaka misleći da će da mi prođe, kad ono počelo još više da me boli i izluđuje. Uzeo sam Nanu i čak sam otrčao par kilometra misleći da će da mi proradi zeludac, ali ništa. I od tad evo već 3-4 dana me boli želudac i ne znam šta da radim. Uveče kad spavam budim se na svakih pola sata od bolova. A najgore od svega toga je to što me boli bilo da sedim, ležim ili hodam znači stalno. Neki put i popusti bol, ali posle nekog vremena se i vrati. Ajde što me ovo boli nego što počinje i da me nervira.

Tako da ako neko može da pomogne hvala. Ako vas još nešto zanima pitajte :) Pozdrav
Odgovori