BOL U DONJEM DESNOM DELU STOMAKA

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
ancikas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 28, 2008 11:58 am

BOL U DONJEM DESNOM DELU STOMAKA

Post od ancikas »

Boli me stomak u donjem desnom delu vec jedno 15-tak dana, ginekoloski i uroloski je sve ok (pregled i uz), kompletna biohemija radjena i sve je ok, urin i urinokultura isto, uz i rentgen abdomena u redu, nikakvih drugih simptoma nemam... ali ne prestaje :( nije jak ali je stalno prisutan...bojim se slepog creva...pomoc?!?
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Post od severus »

Jel uradjena bilo kakva laboratorija??
ancikas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 28, 2008 11:58 am

Post od ancikas »

Da, i sve je potpuno ok. Leukociti su mirni, sedimentacija takodje i sve ostale stavke su u granicama normale
kjarax
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 23, 2007 11:25 pm

Post od kjarax »

i mojoj sestri isto tako, danas uradjene sve analize i sve je uredu a nju i dalje boli...?
plusjedan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 10, 2009 9:59 pm

Post od plusjedan »

potpuno isti simptomi, sve provereno (ginekolog, gastro, sve )
bol ne prestaje i osetim ga u momentu kad osetim i bol na pocetku anusa. S tim da teze idem u wc.
nemam slepo crevo, doktor kaze da moze biti na nervnoj bazi ali da mi zbog trudnoce ne moze prepisati nikakvo ispitivanje creva.
Uz to, kaze da to moze biti refleks od kamena u zuci koje takodje ne mogu da operisem zbog trudnoce.
Ima li nekog resenja, makar privremenog ( da nije, redovna ishrana, puno tecnosti, jer se svega pridrzavam )
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Kakva je ishrana?

Opstipacija?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
plusjedan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 10, 2009 9:59 pm

Post od plusjedan »

tamaraft napisao:Kakva je ishrana?

Opstipacija?
nikad zdravija:)
zbog kamenja i trudnoce samo zdrava hrana, voce, povrce, puno mleka ,jogurata, supe... nema slatkisa, przenog ni masnog...
redovni obroci, oko pet manjih...
i sta sad?
blue_bear412
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 16, 2008 4:04 pm

Post od blue_bear412 »

ja imam potpuno isti problem...sve je pocelo pre deset dana bolovi u donjem desnom delu stomaka,nemam slepo crevo,stolica redovna normalna, ginekoloski uz sve ok,u mokraci je urobilirogen bio 1 pa mi je obg dao dve kutije palitrexa...ali ja jos uvek osecam taj bol,ne vise tako intenzivno, ali tu i tamo sevne i zaboli....nesto me je bolelo tako da je izgledalo kao nesto sa bubregom, no na kraju ce ispasti da je to sve lumboisijalgija...
Odgovori