Postovani imam vec dugo vreme problema sa stomakom javlja mi se onako tup bol sa desne strane iznad karlicne kosti a vise ispod rebarnog luka
ujutru obavezno moram da se ispraznim i imam dosta gasova
stolica mi je cesto zuto svetle boje i u njoj ima dosta ne svarene hrane , primetio sam kada sam jeo grasak prosto sam isto tako i ispraznio grasak kao da mi nesto ne vari ali mene najvise brine ovaj bol
bio sam kod hirurga koji mi je iskljucio mogucnost slepog creva i kile
uradio sam analize ultra zvuk cak sam uradio i CT abdomena bio sam kod 2 gastroenterologa
dali su mi da pijem sledece lekove to jes koristio sam sledece lekove CONTROLOC 40 MG, NEXIUM 20MG, METEOSPASMYL, PROBIOTIC , I RUDAKOL 135 MG
molio bih ako neko moze da mi pomogne da mi da barem malo nade o cemu se radi mozda neko ima slicnih problema ili ako je voljan neki dr. da mi odgovori s postovanjem zoran
BOL SA DESNE STRANE IZNAD KARLICNE KOSTI VISE KA PREDNJO ST
Re: BOL SA DESNE STRANE IZNAD KARLICNE KOSTI VISE KA PREDNJO ST
zaboravio sam da kazem samo imam 33 godinezokiyu napisao:Postovani imam vec dugo vreme problema sa stomakom javlja mi se onako tup bol sa desne strane iznad karlicne kosti a vise ispod rebarnog luka
ujutru obavezno moram da se ispraznim i imam dosta gasova
stolica mi je cesto zuto svetle boje i u njoj ima dosta ne svarene hrane , primetio sam kada sam jeo grasak prosto sam isto tako i ispraznio grasak kao da mi nesto ne vari ali mene najvise brine ovaj bol
bio sam kod hirurga koji mi je iskljucio mogucnost slepog creva i kile
uradio sam analize ultra zvuk cak sam uradio i CT abdomena bio sam kod 2 gastroenterologa
dali su mi da pijem sledece lekove to jes koristio sam sledece lekove CONTROLOC 40 MG, NEXIUM 20MG, METEOSPASMYL, PROBIOTIC , I RUDAKOL 135 MG
molio bih ako neko moze da mi pomogne da mi da barem malo nade o cemu se radi mozda neko ima slicnih problema ili ako je voljan neki dr. da mi odgovori s postovanjem zoran