Već oko godinu dana povremeno osećam oštre bolove u anusu. To se dešava 2-3 puta mesečno. Pretražio sam na internetu o tome i pomislio sam da su unutrašnji hemoroidi i mislio sam da će se povući uz pravilnu dijetu i unošenjem dosta tečnosti. Ali i posle godinu dana još uvek osećam bol. Probao sam da gurnem prst kroz analni otvor, ali nisam mogao ni mogao ni milimetar. Po simptomima ne bih rekao da su hemoroidi, a i nikada nisam imao krvavu stolicu. Bolovi su u prekidima, i imam osećaj kao probadanje nožem kroz analni otvor.
Nemam skoro nikada problema sa stolicom, imam 16 godina.
Bol i sužen analni otvor
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Bol i sužen analni otvor
Имаш ли проблеме са неким другим мишићима у телу, грчеве или шта друго?
Imam povremene grčeve u listu, ostalo je sve uredu
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Па могуће је да из истог разлога имаш и грчеве у мишићима ануса.
Пошто се грчеви јављају због мањка магнезијума, калцијума или калијума треба да пробаш са тиме. Мислим да ти је за почетак најбоље да пробаш дневно да посисаш две до три ориблете Хемофармовог Пантенола. Ако ти не помогне за пар дана онда вероватно није калцијум у питању. После можеш да пробаш са калијумовом соли у храни и на крају са неким препаратом магнезијум-цитрата.
Пошто се грчеви јављају због мањка магнезијума, калцијума или калијума треба да пробаш са тиме. Мислим да ти је за почетак најбоље да пробаш дневно да посисаш две до три ориблете Хемофармовог Пантенола. Ако ти не помогне за пар дана онда вероватно није калцијум у питању. После можеш да пробаш са калијумовом соли у храни и на крају са неким препаратом магнезијум-цитрата.