bijela sluz, linex i prehlada

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
question123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 03, 2013 4:22 pm

bijela sluz, linex i prehlada

Post od question123 »

imala sam jaku upalu grla i prehladu i pila panklav. negdje na polovini terapije sam imala nesnosne zeludacne bolove i posla sam i uzela linex koji sam pila uporedo sa tim. bez obzira sto sam pila linex neka 2 dana nisam uopste imala stolicu a naredni dan sam imala recimo 2-3 puta. kad sam ispila zadnja 2 linexa primijetila sam na toalet papiru gustu, ljepljivu bijelu masu... posle me je na dodir boljelo nesto kod analnog otvora ali nista nije bilo vidljivo. to je bilo juce. pored toga sam priijetila da pri nekom fizickom naporu (konkretno je u pitanju bio ples) imam jake bolove sa desne strane stomaka u visini pupka i malo iznad. danas sam opet na stolici primijetila bijelu sluz u vidu fleke velicine badema. stolica nije bila obavijena vec je sluz bila smao zakacena za nju. nemam nikakve bolove. bolovi oko anusa su prestali jos od jutros. stolica je uobicajene bole i cvrstoce.

malo sam se uplasila pa bi mi znacilo misljenje nekoga ko je imao slican problem. da li da odmah idem kod doktora?
Odgovori