Beli crvi u stolici
Beli crvi u stolici
Da li postoji mogucnost da se "izborim" protiv malih, belih crva (eng. pinworms) u stolici, a da ne idem kod lekara tj. da ne pijem nikakve tablete? Kada sam video da ih imam pojacao sam licnu higijenu i cesce perem ruke. Hvala unapred na savetima.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ovaj forum ne podrzava samostalno lechenje ovako ozbiljnih dijagnoza.
Obrati se svom lekaru opshte prakse i dobicesh terapiju, nishta komplikovano i strashno, dobicesh tablete koje ce ti pomoci da se reshish parazita.
Pranej ruku ti sada nece puno momoci, paraziti su u telu i necesh ih se reshiti pranjem ruku, ako su u stilici znachi da su se razmnozili u velikoj meri i da ti treba lechenje.
Sutra kod doktora.
Obrati se svom lekaru opshte prakse i dobicesh terapiju, nishta komplikovano i strashno, dobicesh tablete koje ce ti pomoci da se reshish parazita.
Pranej ruku ti sada nece puno momoci, paraziti su u telu i necesh ih se reshiti pranjem ruku, ako su u stilici znachi da su se razmnozili u velikoj meri i da ti treba lechenje.
Sutra kod doktora.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Re: Beli crvi u stolici
Hvala. A da li Vermox mogu da kupim u apoteci bez uputa? I da li uopste maloletna lica mogu da kupe taj lek?
Izvinjavam se sto spamujem, ali molim vas odgovorite mi sto pre na pitanje. Hvala najlepse unapred.
Izvinjavam se sto spamujem, ali molim vas odgovorite mi sto pre na pitanje. Hvala najlepse unapred.