Bela stolica, Jovo sa Cetinja?
Bela stolica, Jovo sa Cetinja?
Dragi moji, tata je u julu operisao karcinom d.creva, a sada ima metastaze na jetri. Pre par dana poceo je da koristi terapiju deda Jove sa Cetinja, i tog dana posle podne, imao je belu stolicu. Ima je i dan danas. Zna li neko moze li takva stolica da bude posledica ove terapije, da li je neko imao takvo iskustvo? Mi se tako nadamo da je to u pitanju!
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
Re: Bela stolica, Jovo sa Cetinja?
konkretno za taj slucaj ne znam,ali ja kada sam poceo da koristim sok od zita,imao sam dosta cudnu stolicu,bila je ili crna ili kao sto vi opisujete,siva i tako po nedelju dana,dok ne pocne detoksikacija nakon hemioterapija...kako se on oeca,da li mozda ima nekakav cudan osecaj ili nesto slicno?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Apr 29, 2009 11:17 am
Bela stolica obicno ima veze sa opstrukcijom zucnih puteva.Da li je koza Vaseg oca pozutela,ako se jos uvek ne vidi na kozi obicno se vidi na beonjacama, budu bas zute.
A da li to ima neke veze sa "terapijom" koju je poceo da pije cisto sumnjam.
Dijagnoza koju vas otac ima je veoma ozbiljna i matastaze u jetri su najcesci uzrok opstrukcije zucnih puteva.
A da li to ima neke veze sa "terapijom" koju je poceo da pije cisto sumnjam.
Dijagnoza koju vas otac ima je veoma ozbiljna i matastaze u jetri su najcesci uzrok opstrukcije zucnih puteva.
Zut jeste, a beonjace, cini mi se, nisu. U bolnici je i nije dobro. Konkretno zbog stolice se ne oseca cudno(samo uplaseno), ali i pre toga je bio malaksao, bez snage...
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Apr 29, 2009 11:17 am
Tesko da neko moze da Vam napise adekvatne reci utehe.
Stanje Vaseg oca je veoma tesko i ozbiljno, jedino sto mozete je da budete uz njega koliko god Vam to u bolnici dozvoljavaju.
Niko ne voli da je bolestan pa jos i sam.
Stanje Vaseg oca je veoma tesko i ozbiljno, jedino sto mozete je da budete uz njega koliko god Vam to u bolnici dozvoljavaju.
Niko ne voli da je bolestan pa jos i sam.