antinal

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
zwoncica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 18, 2007 3:43 pm

antinal

Post od zwoncica »

treba uskoro da putujem u egipat..kao sto je poznato, lako se moze dobiti dijareja tamo.. svi preporucuju da se uzima antinal..ali postoji veliko neslaganje oko toga da li ga uzimati tek kad se pojave stomacni problemi ili se mzoe uzimati i preventivno..mnogi uzimaju dve tablete dnevno preventivno..
neki preporucuju jos gomilu drugih lekova..
i ja sad ne znam sta da radim..ako moze neko da mi kaze da li sme da se uzima preventivno.. ako ne sme zasto ne sme..i da li treba jos nesto da se uzima ..
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Post od severus »

Najbolja je prevencija i jer se crevne infekcije prenose pre svega hidricnim i alimentarnim putem i treba prvo obratiti paznju na to kakva se voda i hrana uzimaju a zatim dolaze probiotici.
zwoncica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 18, 2007 3:43 pm

Post od zwoncica »

prevencija u smislu pranja ruku cesto, pijenja flasirane vode i sl ili prevencija u smislu uzimanja antinala preventivno?
jedino znam da je taj antinal antibiotik..ako moze neko da mi objasni zasto antibiotici ne smeju da se uzimaju preventivno..posto ima dosta ljudi koji kazu da su uzimali sve vreme dok su u egiptu i nije im nista bilo od njega..
Odgovori