Analni sex

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
maestro2606
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 9:09 pm

Analni sex

Post od maestro2606 »

Imam a mozda i nemam problem,u velikoj sam konfuziji.
Imao sam analni sex pre tri meseca.To sam uradio posle duzeg vremena apstinencije :) Ubrzo posle toga poceo sam da primecujem zadebljanje sa desne strane donjeg stomaka,mogu da napipam neko zadebljanje u vidu kobasice.Bola nema osim neke nelagodnosti.Malo sam se i opteretio time i stalno diram to mesto.Isao sam kod lekara opste prakse ,uradio kompletnu laboratoriju.Malo povecani leukociti i za 0.04 povecan Kalcijum.U urinu 15-20 eritrocita,malo bakterija.Ultrazvukom pokazao kamencic 5mm u desnom bubregu zbog cega je nalaz urina takav.Sve ostalo na ultra zvuku ok.
Za taj problemcic sa crevom kazu nije nista.
Medjutim ja nisam mogao da se smirim pa sam otisao i kod hirurga u Dragise Misovic.Prvo su posumnjali da nije microruprtura apendixa ali posle vrlo detaljnog yultra zvuka od sat vremena.osim kamencica u desnom bubregu,nisu nista videli,nema patoloskih promena i kazu sve je ok.Ja i dalje imam to zadebljanje na desnoj strani donjeg stomaka(odgovara lokaciji colon ascedensa) koje se smanji ili nestane posle praznjenja,tj. defekacije.
Mislim da postoji zastoj u pasazi kroz debelo crevo mada lekari kazu da je to bilo i ranije ali nisam primecivao.Ja se s tim ne slazem.Ne znam sta da radim?Da li je neko imao slicno iskustvo i sta mi je ciniti?
hvala unapred
ps.Stolica je uredna u principu,svakog dana.mozda imam malo vise gasova u poslednja dva meseca ali nista nesto mnogo.
kojekude
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 11, 2009 12:02 am

Post od kojekude »

“Čvrsto sam uveren da kad bi ukupno medicinsko znanje koje se danas primenjuje mogli baciti na dno mora, to bi bilo u korist čovečanstva i na štetu riba.“ - Oliver Wendell Holmes
"Virusi ne postoje" - kojekude
sisoje
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 16, 2009 8:06 am

Re: Analni sex

Post od sisoje »

Psihijatar bi mozda pomogao.
Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 9:05 pm

Post od MACHINE »

Kamo srece da je tako prosto :roll:
sisoje napisao:Psihijatar bi mozda pomogao.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

psihijatar bi trebalo da pokusa da pomogne vama (koji ga pominjete...)

maestro2606,
analni seks nije mogao da uzrokuje pomenute tegobe! komplikacije analnog seksa su lokalne, ako se ne koriste sredstva za podmazivanje i prezervativi. u pitanju je koincidencija sa nekim drugim gastro problemom
Odgovori