28godina a hoće me baš

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
paranormalan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 06, 2013 11:53 pm

28godina a hoće me baš

Post od paranormalan »

Ustanovljeno mi je u februaru2012e zeludacna kila (bazenčić u jednjaku, opis doktora), gastritis, ranice na jednjaku i kandida. Od tada nemam apetit ni potrebu za hranom, ali jedem na silu min 4puta dnevno, spao sam za poslednjih recimo dve godine sa 84kg na trenutnih 68,5 (letos 66). Stolica svaka 3dana, poluformirana, sluzava ili kako vec, bolove u zelucu nemam, gasovi cesti a kada pojedem nesto sto ne bih smeo konstantni (pridrzavam se koliko mogu rezimu ishrane protiv kandide)

Kiselinu sam resio, kafa,limunada itd mi i dalje ne prijaju, ali onaj jutarnji osecaj kao da sam progutao vatrenu lopticu je nestao
Radio sam gastroskopiju i kolonoskopiju, no, doktor koji me je lecio nije predlozio barijum tako da ga nisam ni radio a na nagovor ortakinje idem i to da zavrsim 8.marta

Terapija koju sam primio je bila kontrolok, vitamini i poseban režim ishrane

Brine me kilaza, visok sam 199cm i izgledam, blago receno, komično iliti otužno zavisi kako se uzme :d bez grama mesa, kosti i koža.

Zanima me.. da li je normalno da mi je nije predlozen barijum i pregled tankih creva?

Od okoline koja je pocela da brine jer sam poprimio izgled ne narkomana već narkomančine, rečeno mi je da sam i to trebao da odradim, pa sad malo brinem.. citaju po netu ovih par dana naleteo na razne stvari i zakljucio.. da mozda lagano otegljavam papke :d

Udavio sam malo, izvinjavam se, nije bilo namere.. pisano u jednom dahu :oops:
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: 28godina a hoće me baš

Post od aa_aca »

Мораш што пре да решиш ту кандиду. Прочитај на мом сајту о кандиди где имаш и неколико корисних линкова. Адреса сајта је у профилу.
paranormalan
Novi član
Novi član

Post od paranormalan »

hvala, pročitao :)
nije mi jasan samo onaj zadnji deo, tretirajte kandidu kao tumor... soda bikarbona je poenta tj da pocnem da je koristim ili ceo sajt.. ne cita mi se sve ono jer sam ionako u paranoji
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Где ти то, бре, пише, човече?! Кандида је узрок тумора, бар како је др Симонцини закључио у својим истраживањима. Припази како читаш.

Немој ништа да примењујеш напамет. Све је лепо објашњено. Конзумирање соде бикарбоне може да има контраефекте ако се неправилно користи.

Мораћеш све да прочиташ и да преузмеш одговорност за свој живот, а не само да прогуташ соду бикарбону јер си видео да ју је неко негде споменуо у некој реченици.
paranormalan
Novi član
Novi član

Post od paranormalan »

evo me iz apoteke, uzeo češnjake :lol: gospodja koja tamo radi kaze sodu samo za ispiranje usta ako imam problema sa kiselinom,
ne znam sta mi je za ciniti

probao sam na svoju ruku u novembru origanovo ulje, koje je valjda na tu foru, cisti iznutra, i imao sam bukvalno vrtoglavice, ako tako moze da se nazove, propraćene polušizofrenim mislima :cry:

razmislicu jos malo, da vidim sta ce da mi kazu sutra posle barijuma
Maca Milovina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 01, 2013 3:03 am

Post od Maca Milovina »

Mislim da si se uspaničio samo tako ! a da jesi mršav-mršav si ! kakva ti je krvna slika ? da li postoji neko zapaljenje ? pitam-zbog tankih creva.

A kandida? imaš dijete koje traju 21 dan za eliminaciju kandide.Ne smeš da jedeš ništa što ima ugljene hidrate.

ja sam na primer držala mesnu dijetu u kojoj nema ni u najavi ugljenih hidrata,već su sami proteini i primetila sam da su se prvo svi gasovi eliminisali najkraćem roku,drugo,stomak i creva su se smirila i stolica,da izvineš nije tako ni smrdela :) nisam imala čim da hranim tu kandidu :)

Mada,to nije dijeta za kandidu i ne znam tačno ni kako ona glasi,možeš da odeš na ana ženski forum,dosta se pisalo o kandidi i tamo neki članovi su pisali o toj dijeti koja će da eliminiše kandidu.

Možda treba da unosiš više proteina u organizam i ojačaš muskulaturu.I da piješ neke čajeve koji će ti povećati apetit poput gorkih čajeva.

Pozdravljam te i bez panike.Budi uporan i istrajan !
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

paranormalan napisao:evo me iz apoteke, uzeo češnjake :lol: gospodja koja tamo radi kaze sodu samo za ispiranje usta ako imam problema sa kiselinom,
ne znam sta mi je za ciniti

probao sam na svoju ruku u novembru origanovo ulje, koje je valjda na tu foru, cisti iznutra, i imao sam bukvalno vrtoglavice, ako tako moze da se nazove, propraćene polušizofrenim mislima :cry:

razmislicu jos malo, da vidim sta ce da mi kazu sutra posle barijuma
Шта ће ти лук? И шта ће ти сода бикарбона? А госпођа која тамо ради је сигурно "веома информисана" па лупета глупости. Чак ти није рекла да редовно коришћење соде бикарбоне, у циљу решавања проблема са желудачном киселином, може да има веома лоше последице.

А од оригановог уља си имао вртоглавице и полушизофрене мисли? Ниси ти паранормалан, него параноичан.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

U svakom slucaju,
SMIRI ZIVCE i bice sve lakse, nikakvi lekovi ti nece pomoci i dijete ako ne poradis na psihickoj stabilnosti-znam da je tesko kad te nesto SATERA u cosak al izvlaci se milimetar po milimetar. Psihicko stanje je najbitnije zato bih ti preporucio caj od kantariona jer on je dobar i za nerve i za probavu -ako vec nisi stigao do bromazepama a kandida ce se mozda i sama postepeno povuci ako ostalo popravis i kilogrami ce se vratiti.
SRECNO
mtomi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 9:01 am

Post od mtomi »

Barijum možete pronaći u apoteci u Iloku 0038532590900
ljoze80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 24, 2013 11:58 pm

Post od ljoze80 »

Ja sam se snimao barijumom neki dan na euromedic privatnoj klinici u Bgdu(nema ga u drzavnim), na akciji platio 3500din, mada to mi nije nista pomoglo niti resilo enigmu mojih problema, cak barijumskim snimanjem nije ni vidjena zeludacna kila koja mi je gastroskopijom detetkovana(kao vrlo mala, na rezultatu pise negativ). Kaze zdrav sam a stomak kao da mi se prevrnuo izgubio 17kg a on raste kao balon. Ne mogu da ubedim lekare da je jedini lek otvaranje stomaka pa ako mi stvarno nije nista neka ga zatvore j.be mi se za oziljak.
Odgovori