zatezanje i povecanje grudi

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
kaliopi2202
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 29, 2016 11:28 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

zatezanje i povecanje grudi

Post od kaliopi2202 »

dobro vece svima,

molila bih za savet gde otici, kome se obratiti za operaciju grudi. citala sam forume, sto vise citam sve vise sam zbunjena, molim vas ima li iko sa nekim pozitivnim iskustvom?

Unapred svima hvala na trudu i vremenu.
elisab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 10:34 pm

Re: zatezanje i povecanje grudi

Post od elisab »

Idite na pregled i konsultaciju kod dr * REKLAMA: www.doktor.rs/marketing *
marakuja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 29, 2018 11:48 am

Post od marakuja »

Vidim da se dugo nije pisalo ovde ali ipak da pokusam. Ja sam bila na vise konsultacija za povecanje grudi a inace patim od insulinske rezistencije i na jednom od pregleda receno mi je da je to kontraindikacija za ovu vrstu operacije ( navodno veca je mogucnost odbacivanja implantata kod Ir) a posle toga drugi lekar rekao mi je da moje stanje tj insulinska rez nema nikakve veze sa ugradnjom silikona. Da li je neko ovde kojim slucajem povecao grudi a da je prethodno imao IR? Ili zna nekog sa IR ko je povecao grudi?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Па када лекари тврде опречне ствари како ми обични форумаши да знамо?!

Инсулинска резистенција уопште није наивна ствар и стварно ти нису потребни захвати који нису неопходни.

И шта ћеш са силиконским грудима? Да привлачиш мушкарце којима је само физички изглед битан?
marakuja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 29, 2018 11:48 am

Post od marakuja »

aaaca napisao:Па када лекари тврде опречне ствари како ми обични форумаши да знамо?!

Инсулинска резистенција уопште није наивна ствар и стварно ти нису потребни захвати који нису неопходни.

И шта ћеш са силиконским грудима? Да привлачиш мушкарце којима је само физички изглед битан?
To je moja stvar zasto zelim silikone i nikog nisam pitala za misljenje te vrste. To svakako zelim da uradim, nema veze s muskarcima, meni utice na samopouzdanje i kvari mi izgled. Dakle ja nisam pitala da li neko ovde zna u teoriji sta moze da mi bude vec da li je neko sa IR radio taj zahvat. Ja smatram da taj zahvat uopste nije nepotreban i ako ne znas nekog sa IR da je to radio, molim te da se ne javljas. Hvala.
elisab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 10:34 pm

Post od elisab »

U sklopu pripreme za operaciju u opstoj anesteziji kao sto je i operacija uvecana grudi se rade odredjeni pregledi i analize kako kod ljudi koji nemaju nikakve tegobe tako i kod ljudi sa odredjenim medicinskim stanjima, i tek onda se na osnovu svih pregleda i analiza donosi odluka da li je pacijent pogodan za ovu operaciju. Kad se odlucite za lekara koji ce Vas operisati sa njim cete zajedno obaviti sve neophodne pretrage i on ce Vam potom objasniti sve prednosti i eventualne rizike te operacije.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

А ха, е па добро онда.
voque
Aktivan član