Dr Velisa Arsic

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
zvezdana444
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 08, 2015 7:20 pm

Dr Velisa Arsic

Post od zvezdana444 »

Pozdrav dobri ljudi. Ima li neko informacije ili iskustva vezano za dr Velisa Arsic. Svaka informacija je dobro dosla posto na internetu nema mnogo toga. Hvala :D
Bonfire
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 14, 2015 2:41 pm

Re: Dr Velisa Arsic

Post od Bonfire »

Cao Zvezdana
Ja sam razlicite stvari radila kod njega. sta te zanima?
maja mi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 27, 2015 11:58 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od maja mi »

Zdravo Bonfire , mene zanima povecanje grudi kod dr Arsica...Molim te da mi napises tvoja iskustva...Hvala
elisab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 10:34 pm

Post od elisab »

Preporucujem Vam ordinaciju Rakic Estetik. Ako budete zadovoljni napisite Vas aiskustva i ovde........
katarina10
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 14, 2017 1:01 pm

Post od katarina10 »

Molila bih nekog ko je imao intervenciju kod dr. Veliše Arsića da podeli iskustvo samnom. Imala sam estetsku intervenciju koja je loše prošla kod drugog hirurga i razmatram da odem kod Arsića na korekciju.

Puno hvala!
kockica_secera
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 04, 2017 1:10 pm

Post od kockica_secera »

katarina10 napisao:Molila bih nekog ko je imao intervenciju kod dr. Veliše Arsića da podeli iskustvo samnom. Imala sam estetsku intervenciju koja je loše prošla kod drugog hirurga i razmatram da odem kod Arsića na korekciju.

Puno hvala!
Kod koga si bila pa nisi zadovolja sa razultatom? Da znam, da njega zaobidjem :-x

Hvala
Odgovori