Uklanjanje nokta
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Okt 11, 2016 3:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Uklanjanje nokta
Pozdrav svima.Ne znam iskreno da li je ova tema za dermatologiju ili hirurgiju ali probaću ovde da pitam.Pre jedno 40 dana mi je sestra zatvorila prst vratima od kola.Sve je išlo standardno,nokat je poplaveo,očekivao sam da će u međuvremenu otpasti,ali se nakon jedno 2 nedelje raskrvario i ubrzo je došlo do infekcije.Nokat je ostao neoštećen na kraju.Doktorica mi je prepisala Stanicid kremu i Palitrex 500mg 2x na svakih 12 sati,ali to za sada nije dalo rezultate (posle 8 dana).Sutra idem ponovo na kontrolu i pitaću da me pošalje na hirurgiju,pa me interesuje kakva je procedura uklanjanja nokta,koliko traje,i da li potoji neka "prečica" za bržu intevenciju koju hirurzi koriste kada recimo anestezija ne deluje zbog upale,pošto se meni čini da je nokat posle svega ostao upaljen.Hvala.
Re: Uklanjanje nokta
Rutinska intervencija pod lokalnom anestezijom.
Daleko bi bolje bilo da je otpao sam.
Meni su 5-6 puta otpadali nokti natučeni tijesnom obućom.
Izmjenjaju sve dugine boje i prije nego što otpadnu ispod njih se već stvori do pola prsta novi nokat.Potpuno bezbolno.
Kada iščupaš nokat onda ostaje bolna rana i mogućnost infekcije.
Daleko bi bolje bilo da je otpao sam.
Meni su 5-6 puta otpadali nokti natučeni tijesnom obućom.
Izmjenjaju sve dugine boje i prije nego što otpadnu ispod njih se već stvori do pola prsta novi nokat.Potpuno bezbolno.
Kada iščupaš nokat onda ostaje bolna rana i mogućnost infekcije.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Uklanjanje nokta
И Раде, да ли си коначно пронашао одговарајућу обућу?