http://phaeyde.com/book-hair-transplant-treatment

lekar81 napisao:Ljudi, nemojte da nasedate na reklame od ovih madjara iz Segedina. Prvo, nemaju nikakve sertifikate o završenoj obuci već su okačili na zid kao neke diplome što su ustvari dvodnevni kongresi koje svako ko poseti dobije taj papir koji ništa ne vredi i nigde nije priznat. To nije sertifikat o završenoj obuci!!! Na tim kongresima jedan dan trabunjaju o transplantaciji kose o kojoj se već sve zna, a drugi dan 100 lekara gleda jednog profesora kako radi transplantaciju i niko ništa niti proba niti radi. I sa time se hvale.. kao da su se obučili u Mančesteru, a lepo na tom papiru malim slovima piše workshop od 29.-30. Aprila. Znači, smešni su, ali vešti prevaranti i manipulatori. Svima presade barem duplo manje dlaka, a unište vam donorsku regiju jer nevešto vade graftove i vade skoro sve pojedinačne dlake, umesto da im graftovi imaju barem 2-3 dlake i više, sa čime ne možete imati rezultat u smislu gustine kose. Još su unajmili da ih reklamira neki klovn kvazi pevač iz Hrvatske da varaju celu bivšu Jugu. Sa skalpelima vam izbuše glavu i govore da se tamo nalaze dlake, ali ih vi ne vidite.
Drugo, pre dve nedelje su operisali nekog sirotog čoveka iz Kragujevca i unakazili ga. Ostavili su ga nakon operacije da zbunjen i konfuzan luta Segedinom, da bi ga na kraju pokupila policija i odvela u bolnicu gde mu je na neurologiji ustanovljeno više manjih moždanih udara i poslali su ga u subotičku bolnicu na nastavak lečenja. Izbockali su mu glavu, a nigde nema dlaka, samo po koja pojedinačna, a oblik koji su mu nacrtali totalno amaterski. Zadnju regiju su mu iskasapili (više uništili dlaka nego izvadili) i po tome se vidi da su totalni idioti, prevaranti i amateri. Mislim da će ih ovaj čovek tužiti, samo da se oporavi od šloga. Predlažem da se svi prevareni okupe i oderu ih iz gaća, jer je ovo vrhunac bezobrazluka koji postoji. Jadan čovek. Inače, slikao sam mu glavu, samo ne znam da li ću uspeti da ubacim slike da vidite sa kim imate posla, a mogu misliti koliko su još njih tako prevarili. Verujem da su i ovi Turci isti prevaranti...Tražite da vidite svoje graftove, dlake! Tražite da vam slikaju sve petrijeve šolje sa dlakama! Obavezno slikajte zadnju,donorsku regiju, jer uspešan procenat vađenja graftova kod dobrog hirurga treba da bude između 98-100%. Ako bilo šta od toga neće da vam ponude znajte da su prevaranti i da loše rade. Inače, i najbolji hirurzi sa ručnom, manuelnom, metodom ne mogu da vam izvade i presade više od 2000-2500 dlaka za jedan dan, a većina hirurga za transplantaciju kose još uvek rade manuelno. Tražite da vam pokažu međunarodne sertifikate, na kojima mora da piše da su završili obuku za transplataciju kose ili training.
I na kraju, mislim da ovi forumi treba da služe da se ljudi raspitaju i saznaju nešto od pacijenata, a ne da se ovde reklamiraju svi mogući i nemogući.
Hvala
Kako se ubacuju slike?