Strije
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 9:59 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
[quote="alexa Va"]pogledajte ovaj sajt [url]http://www.body-creator.com/[/url]
cuo sam da imaju nesto sto bi moglo biti resenje problema.
Moja seka je zvala i tretman se krece od 20- 50 evra zavisnosti od povrsine tela koja se tretira (kako sam ja razumeo) tim aparatom.
Ona sada skuplja parice :D pa ce da krene.
Ako ne krene uskoro, neka javi rezultate i utiske.
Srecno![/quote]
ja sam ishla na te tretmane i strije su mi se smanjile. imala sam 10 tretmana pre 2 god i efekat se i dalje vidi. koza je na tim mestima deblja i strije se mnogo manje primecjuju, ali nisu nestale. Dobro bi bilo da za vreme terapija pijesh tablete kolagena. piju se na prazan stomak - do 6 dnevno. najbolji efekat imaju ako ih pijesh uputru chim se probudish i uveche pre spavanje, ali onda nema pljeskavice u 22h. mora da prodje min. 4 sata od jela pre nego shto ih uzmesh inache nemaju efekta. inache kolagen dobro utiche na kosu, nokte, ligamente, tetive, tako da nije nestho shtetno.
cuo sam da imaju nesto sto bi moglo biti resenje problema.
Moja seka je zvala i tretman se krece od 20- 50 evra zavisnosti od povrsine tela koja se tretira (kako sam ja razumeo) tim aparatom.
Ona sada skuplja parice :D pa ce da krene.
Ako ne krene uskoro, neka javi rezultate i utiske.
Srecno![/quote]
ja sam ishla na te tretmane i strije su mi se smanjile. imala sam 10 tretmana pre 2 god i efekat se i dalje vidi. koza je na tim mestima deblja i strije se mnogo manje primecjuju, ali nisu nestale. Dobro bi bilo da za vreme terapija pijesh tablete kolagena. piju se na prazan stomak - do 6 dnevno. najbolji efekat imaju ako ih pijesh uputru chim se probudish i uveche pre spavanje, ali onda nema pljeskavice u 22h. mora da prodje min. 4 sata od jela pre nego shto ih uzmesh inache nemaju efekta. inache kolagen dobro utiche na kosu, nokte, ligamente, tetive, tako da nije nestho shtetno.
Njanja napisao:Mustela postoji i kod nas u bolje snabdevenim apotekama. Zbog preporuka nađenih na Netu, kupila sam i mazala kreme iz njihove kolekcije u trudnoći. Inače imam izuzetno suvu kožu i strije još iz puberteta. Pored Mustelinih krema, u trudnoći sam se mazala i Šaljićevim preparatom i bademovim uljem. Nisam dobila ni jednu novu striju ali stare nisu ublažene.mishmali napisao:
Mustela(nikad cula,iskreno
Mustela krem sadrzi AHA tj.vocne kiseline u odgovarajucoj koncentraciji i vrlo je delotvorna kod sprecavanja nastanka stija.Takodje umesto nje mozete koristiti GUAM sa glikolnom kiselinom,odlicna je.Inace je i ja koristi od pocetka trudnoce.Takodje mozete uporedo koristiti maslinovo nerafainisano ulje(inace se nalazi u Saljicevom strijetu)
Vec nastale strije se ne mogu ukloniti,zato je prevencija jako bitna.
Ovi preparati su provereni,odlicni su.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 04, 2019 8:05 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Strije
Krema protiv strija - https://aliexpress.com